Konu: Bir kac Soz
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-04-2009, 10:51 PM   #4 (permalink)
Siyahça
Üsteğmen

Siyahça - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 590
607 Mesajinıza toplam 3,768 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Siyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud of
Standart Cevap: Bir kac Soz

aa benim de etrafımda var bir tane haset göz! hatta onun kıskançlığını ve ayak kaydırma oyunlarını başkaları da farkediyor da ben sırf kötü düşünmeyeyim günahına girmeyeyim diye görmezden geliyorum..

çocukluk sihrim vardı benim de..tabi adı çekim yasasıymış ama benim haberim daha yeni oldu.. neyi istersem, neyi hayal edersem gerçek olurdu, hem de ayrıntılarına kadar! bazen korktuklarım da gelirdi başıma..ha bir de gelecekten haber veren rüyalar görürdüm..hatta şöyle diyebilirim; evlenip biri kız biri erkek iki çocuğumun olacağını ve sonra boşanacağımı ben çoookkk önceden biliyordum! buna rağmen durduramamam da ayrı bir yetenek olsa gerek!

bir de bence depresyona girenlerin çoğunun kadın olmasının sebebi, bizim geleneklerin, yaşama şeklinin kadını azıcık baskı altında tutmasından, sıkmasındandır..hem belki erkek depresifler de çoktur da onlar kadın kadar rahat ifade edemediği için bilmiyoruzdur...(feci güzel anlattım! )

Evrenin sonsuz seçenek ve sınırsız bolluktan oluştuğunu biliyorum. Ben, yaratılışım itibarıyla, hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum… Sonsuz bolluk içinde, benim ve ailemin ihtiyaçları fazlasıyla ve kolaylıkla karşılanır ve ben sevgiyle hayatıma alırım. Ben, şimdi, kendim ve ailem için, zenginlik ve refah içinde olmanın özgürlük ve güven duygusunu hissetmeyi seçiyorum.(ismira insanından hediyedir!)
Siyahça isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla