Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-04-2008, 01:33 PM   #27 (permalink)
Resureksiyon
Teğmen

Tesekkür: 0
24 Mesajinıza toplam 111 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Resureksiyon is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: *Resureksiyon ve Yüksek Benliği*

Alıntı:
l3eyaz Nickli Üyeden Alıntı
bişeyi söylemek istedim.hazine diye bahsettim ya sadece o konu kafama takılmıştı.acaba dedim bilinçaltı böyle şeylerde de başarılı mı diye.sonra yürüyüşe çıkınca yoldaki kişilerin konuşmasını duymuştum.ben de bazen saçmalıyom ama.hem hazine demişim hem de gece :) millet sancak defineci midir nedir ne işim olur öyle şeylerle.

thehehe ne yalan söyliyim bir an aklımda sizi hazineci olarak imgelemedim desem yalan demiş olurum
Neyse şaka bir yana, anlatmak istediğinizi algıladık müsterih olunuz ,ilgi alanı yüksek benlik olan biri hazineci olabilir mi

Sevgili günlükcüğüm,
Geçenlerde girdiğim sınavımda çok şükür duaların gücüyle yolladığınız o saf enerjiyle başarıyı elde ettim, hayal ablamın , shamanic ablamın, meninje ablamın ve diğer arkadaşlarımızın iyi dilek ve duaları çok şükür yerini buldu, ilk sınavımda iki dersimden de geçer not aldım, şimdi 31 mayısta yapılacak sınava hazırlanıyorum, sadece 2dersim olduğu için sınavım 1haziran'a da denk gelebilir yani pazar günü.
Canlarım ballarım diliyorum ki yine iyi dilek ve dualarınızı o güne yönlendirirsiniz, kendimin ve evrenin en yüksek hayrı için bu sınadanda geçer not alarak okulumun diplomasına kavuşurum.iyki varsınız teşekkür ederim teşekkür ederim teşekkür ederim

Sevgilerimle