heyyyyyyyyyy
ben geldim, kaç gündür yollardayım, izmire geçemedim, güya çocuklarımı alıp izmire geçecektim, ama yağmur öyle çok yağdı kiiiii
balıkesiri yağmur aldı götürdü,
pisim yerden göğe haklısın,artık kendimi o kadar yormayacağım bu seyehat ve sizler çoook şey kattınız bana, keyfini çıkartacağım hayatın, harika, dolu dolu bir seyehat oldu 5 gündür, aklımda olan pek çok şeyi gerçekleştirdim, sevgi dolu insanlarla kucaklaştım, pisimbat, shamanic, redflowers, defduru,metin, merto,atakan, zeynep ay, ikizler, hayatım değişti ailesi gerçekten sevgi, saygı, hoşgörü, ve güzel olan tüm ayrıntıları toplamış, ne mutlu bize, aranızda olmaktan çok mutlu oldum, o yoğun tempomun içinde sizi yakalayabilmek ve farkında olmak adına, hepinize çoook çoook teşekkür ediyorum,
ah izmire geçebilseydim, hayalayazlada kucaklaşabilseydim ne güzel olurdu, güllü dallı elbiseme uygun sapka çanta, ayakkabı bile aldım, hava açar, oğlucuğumla şöööleee izmirin altını üstüne getiririz diye umuyordum, başka bahara kaldı artık, allah ömür verirse yolu açtım artık, kimse tutamaz, sevgili biricik kızım ayşiiim, ergenliğin ve o illet sınav öss nin kaygıları içinde, tüm kalbimle kızıma huzur diliyorum,
shamanic canım benim, tavsiyeni dinleyip akmar pasajındaki sedat amcayı buldum, 81 yaşında harika biri, kızım için pembe kuvars kolye verdi, oğlum içinde obsidyen taşı, kendim içinde o küçücük ama taşların büyülü ortamında bana" beni al beni al "diye seslenen jasper taşını aldım, kızılderililerin savaşa girmeden önce görünmez olmalarını sağladığına inandıkları bu taşı hemen boynuma taktım, dükkana hayran kaldım, gerçekten ömrümce sevdiğim işi yaptım diyen harika biriyle tanışmama sebep oldun, sedat amcanın ve dükkanın da resimlerini çekmiştim , amaaaaa makinanın azizliğine uğradım tüm fotoğraflar makinadan yok oldu, zeynep ay en çok sevinen olacak heralde, ikimizin resmini çıkartamadım yan yana, atakan çektiğim video görüntüleri içinde çok üzgünüm, you tube verecektik ama onlarda yok oldu, neyse canımız sağolsun dimi pisimbat, o güzel sohbeti herkesin izlemesini istiyordum, atakan çektiklerini you tube a verdinmi merak ediyorum, kaptırdım kendimi gene çok yazdım yaaaaaaaaaa,hadi görüşmek üzere