Alıntı:
Asalett Nickli Üyeden Alıntı
benim duygularıma tercüman olmuşsun burdayım2006 ben de de sosyal fobi ve takıntılar var ve aynı duygu ve düşünceler içersindeyim şu an da aynı dalgalanmaları yaşıyorum atakan beyin açıklamaları çok güzel ve rahatlatıcı çok mükemmeliyetçiyim bu yüzden hemen yüzüm kızarır konuşurken cvp veremem diye heyecen ve sıkıntı yapıyorum herşeyi telkinlerden sonra biraz faydalandım çok şükür depresif halim azaldı şu an geri geldi gibi biraz ama sanki içmden bir güç ben omuzlarımı indirdiğim anda beni yukarı çekiyor bu da çok hoşuma gidiyor umudumu artırıyor acaba bilinçaltımda eziklik hissettiğim duygu ve düşüncelerden kurtulabilecekmiyim bir ortamda bahsi geçtiğinde heyecan ve sıkıntı yapmadan rahat davranabilecekmiyim kendimi sıkmadan bunu çok istiyorum |
aynı şikayetler bende de var ama düzenli de dinlemedimki suç yine bende :(
o kadar siteye girdim dolaştım çözüm yolu çok ama uygulamak bana nedense daha çok zor geliyor.öyle ki ileride inşallah 4 yıl içinde doktor olucam ve diyaloğumun iyi olması şart amaa şu sf nin bana çaktirdikleri aklıma gelince daha çok canım sıkılıyor.
umarım en yakın zaman da çöllerde deli gibi su arayan susamış insanlar gibi biz sf liler de bu sf yi yenmek için büyük gayret sarfeder ve yeneriz.başka yolu yok çünkü yenmenin yenmek isteyeceksiniz aksi takdir de o hep sizinle kalıcak.