Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-04-2008, 10:31 PM   #107 (permalink)
birmutluluk
Guest

Standart Ynt: Dalgalanma Hissi

çok teşkr ediyorum allah razı olsun güzel düşünceleriniz için uzman derken portal psikoloğundan bahsediyorsunuz gliba değilmi üyemi olmak gerekiyor soru sormak için valla ben bilgisayarı kendi çabamla bu kadar öğrenebildiğim için teknik konulardan anlamıyorum söylediklerinizde çok motive edici oluyor aynı zamanda ben sayılardan matemetikten oldum olası hep korkmuşumdur halada ole birini çocuğu ders çalışırken bana sorarlar diye ödüm kopar dedim ya bana soru sorulunca her konu için geçerli sadece yüzüm değil alerjim olduğundan boynum da dahil komple kıpkırmızı oluyorum başarı ya da çalışmak konuları geçse çok rahatsız olurum sıkıntı geliyor konuyu değiştirmek istiyorum kısa bir iş tecrübem olmuştu anladım ki ben matemetikte ii değilim çıkmıştım ve çok rahatlamıştım ondan sonra böle oldu hala etkisindeyim çok çok uzun zaman geçmesine rağmen geçen sene gazetecilik kursuna gittim baktım olmuyor sf yüzünden bıraktım yarıda haber yazıp okumuştum bir cesaretle ondan sonra daha konuşmaya cesaret edemedim hoca beni yanına çağırmıştı sayfa hazırlamayı gösterdsi masada yanında aklım çıkmıştı sanki nasıl sıktım kendimi anlatamam ama renk vermemiştim allahtan sınıfta kalabalık değildi böle uzar gider işte bunları nasıl yazdığıma inanamıyorum biede soru sorulunca oto kontrolüm resmen kaybediyorum ya acayip bir sinir geliyor bi de oanda bloke oluyorum ani bir şok yaşar gibi bir his oluyor çok kötü yaa napcam bilmiyorum allahtan sosyal bir çocuğum var bide onu kafaya takardım vlla yaşına göre çok ii çünkü