Alıntı:
sanemce Nickli Üyeden Alıntı
hiçbirşey yolunda değil ve sabır diye diye sabır taşı çatlayacak hale geldi |
madem öyle SABIR deme sende..
benim anlayamadığım şu...burada bulunan konuların hemen hemen hepsinde, bilinçaltına ne söylersek onu bizim karşımıza çıkardığını okuyoruz ve öğreniyoruz...ve kullandığımız sözlerin değiştirmemizin önemi kendi dilimizle ikrar ediyoruz..peki neden sabır dedikçe bilinçaltımızın bize sabır etmemiz gereken, durumlar yaşattığını düşünemiyoruz... sabır deme derken aç isyan bayrağını demiyorum tabiii...ama artık sabır deme..cent'in çok güzel bir sözü var.allahım afiyet ver..diyor..ben, refah ver derim arkasından aceleyle ne istiyorsam onu eklerim.istediğim şeyi söylerim ve buna refahla sahip olmak istediğimi deklare ederim..bilinçaltımı yeniden proğramladığım şu günlerde, para, iş, ( ne ise asla ne iş olursa yaparım abi...gibi algılanmayacak şekilde tüm detaylarıyla) ev araba vs, herşeyin adını, şeklini, durumunu, vs söylerim..şimdi sen ya abla bende söylüyorum..diyeceksin..doğrudur..peki kaç kere bir aydır işsizim dedin? param yok dedin..
şimdi şundan emin olalım, bir kere hepimiz için isteklerimize uygun iş ve maaş var...istediğimiz her şey mevcut yeterki istemeyi bilelim..
mış gibi yapalım..yani olmuş gibi..her gün yataktan işe gitme saatinde kalk...işe gitmeye hazırlan..evden çık..işe gidiyorum de içinden ..bir simit al eve girerken çok verimli ve olumlu bir iş günüydü de...( merak etme bilinçaltın sana yalancı sadece simit aldın..veya boş boş sokakta gezdin demez)
şöööyle sakince otur..kendini hayalindeki iş yerinde gör, iş arkadaşların varmı, varsa ( onlarla nasıl olmak istiyorsan..gözünde canlandır, patronu vs..ve lütfen her ayın belirli gününde maaşını tam almayı unutma..işte bu kadar
korkmayın kuzum yaaa...ve lütfen sözlerini değiştir..ailelerimizin öğrettikleri yanlışları yapmaktan, söylemekten vazgeçelim artık...yukarıda yazdıklarımı günde birkaç kere imgele..bakalım ne olacak..işin yokmu? olabilir sende sabır demek yerine oyun oyna..günlerini, yarının, geleceğinin hayalini kurarak, nasıl olmasını istiyorsan öyle imgeleyerek..en verimli olacak şekilde doldurmaya gayret et..
kızma bana emi..saygılı sevgiler..