17-05-2009, 04:51 PM
|
#3 (permalink)
|
Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Derindeki Yara- Ruhu Korku ve Acılardan Arındırmak 1.Gün Ruhum beni iyileşmeye yönlendiriyor. Gerçek ben’imle bir olacağım. Bu olumlama, amacı bütünleşme olan iyileşme yolculuğunuzla ilgilidir. Bu olumlamayı, -ve bunu izleyen diğerlerini- okumayı bitirdiğinizde kullanın. Sözcükleri sakince özümseyin. Gözlerinizi kapayıp onları kendinize tekrarlayın. Rahatça nefes alırken bir kez daha tekrarlayın. Ardından sözcükleri yüksek sesle okuyun. Onları sadece birkaç kez ya da doğal gelene kadar tekrarlayabilirsiniz. Kuşku ya da direnç hissediyorsanız, bunun yükselip solmasına izin verin. Direnç katmanları olması normaldir. Bu olumlamayı anlayan ve kabullenen yanınızla temasa geçin. Ruhunuza minnettarlığınızı sunarak ve gün boyu size içgörü sağlamasını isteyerek bitirin. 2.Gün Şu anda ruhum benimle. Bana Soluğum kadar yakın. Bu olumlama gerçek ben’in yakınlığıyla ilgilidir. Bunu bugünkü olumlamanız olarak kullanın. Bunu her tekrarlayışınızı rahat bir soluk alarak sona erdirin. Ve soluğunuzu serin, rahatlatıcı, beyaz bir ışık olarak görün. Nefes, ruhun hareketinin süptil(latif) bir fiziksel ifadesidir. Yavaş ve nazikçe soluk aldığınızda, beden gevşer, zihin dinginlik merkezini bulur, telkine ve ruhun içeri akmasına uygun bir ortam sağlanır. 3.Gün Ruhum içeride ve dışarıda. Işık her yerde. Bu olumlama fiziksel sınırların ötesini görmekle ilgilidir. Bu olumlamayı yüksek sesle söylerken bunu yavaşça soluk alarak ve her yönde yayılan, bedeninizdeki her boşluğu ve odanızın her köşesine yayılan yumuşak beyaz bir ışık görerek sona erdirin.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
| |