Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-05-2009, 05:24 PM   #4 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Derindeki Yara- Ruhu Korku ve Acılardan Arındırmak

4.Gün

Ruhum benim özümdür. Beni bilir ve beni duyar.

Bu olumlama ruhun dinleme yeteneğiyle ilgilidir. Bu olumlamayı söylerken, varlığınızın ışık gibi her yönde genişlediğini hayal edin. Varlığınızı odanızı, ardından evinizi, daha sonra evinizin çevresindeki alanı her yönde doldurduğunu gözünüzün önünde canlandırın. Tüm bu alan sizindir. Ruhla dolduğu için sizi tanır ve sever.

5.Gün

Gerçek ihtiyacım, kendimi ruhumun beni tanıdığı gibi tanımak.

Bu olumlama iyileşmenin amacıyla ilgilidir. Bir insan acı içinde olduğunda, günlük yaşamındakinden fazla bir ihtiyaç içerisindedir. Kendimizi kayıp bir çocuk gibi hissederiz. Terk edilmişlik ve savunmasızlık duygusu normaldir. Ama bu gereksinimler geçmişin anılarıdır. Çocukken hissettiklerinizi tekrarlarlar! Şu anda gerçek gereksinimiz bilgi ve güçtür. İyileşmek için anlamalısınız ve bir kez anladığınızda, acıdan kurtulmak ve ilerlemek için enerjiye ihtiyacınız olacak.

6.Gün

Ruhum tam ve bir bütün olduğumu bilir.

Bu olumlama parçalara ayrılmamış yeni bir kendinizle, imaj kazanmakla ilgilidir. Bütünlük basitçe, başka her şey değişirken aynı kalan şey olarak tanımlanır. Bu tek şey ruhtur. Varlığı önyargısız bir neşe olarak hissedilir. Gerçek ben’iniz sizi böyle görür.
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla