Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-05-2009, 07:05 PM   #1069 (permalink)
aquariel
Teğmen

aquariel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 407
114 Mesajinıza toplam 631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aquariel will become famous soon enoughaquariel will become famous soon enough
Standart Cevap: Ynt: matrix'e hükmedin

Alıntı:
turgay0101 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kendi görüşüm bu olay gayet saçma 44 bir olay hakkında ki sonuca eğer denildiği gibi bir kişinin bu kadar etki etme gücü varsa insan beyni bu kadar etkili olabiliyorsa her insanda bu potansiyel vardır deriz (bu fikre göre) o zaman bir maçın sonucunu etkilemeyi ele alırsak iki kişi bu gücü kullanıyor diyelim biri bir takımın yenmesi için bunu yapıyor diğeri rakip takımın netice büyük bir çelişki bazı evrensellere dokunulmaz insanlara dokunma yetkisi verilmemiştir çünkü, şöyle bir durum var olacak olayı bir şekilde hissedebilirsin rüyaların çıkması gibi bu iltibasa düşmemek lazım hatta elzem bir zata rüyasında yarın olacak bir olay gösterilse ve gerçekleşse bunu ben istedim de oldu dese bu ne kadar doğrudur ve hangi kırmızı çizgileri aşmıştır düşünmeli ...
Sevgili arkadasim elbetteki insan beyni cok ama cok etkilidir. The secret kitabini bircok insan okudu ama uygulayabilen cok az. Neden mi? Cunku cocukluktan itibaren beynimize kazinan ve ne oldugunu bilmedigimiz icin bizi etkileyen telkinler var. Bazen de ne olduklarini anliyoruz ama kurtulamiyoruz. Kendimden ornek vereyim. Cocuklugumdan beri kahkaha atmaya biraz cekinirim. Cok guldum kesin aglayacagim derim.
Universitede bir dersimiz vardi. Hocamiz Yard. Docent Goktan Ay birgun bize bazi inanislarin nereden geldigini anlatti.
Aksam tirnak kesmeyin, gunah. Aslinda eskiden cok az isik vardi ve tirnak kesmek isteyenler cok derin kesebilirler diye cikmis bir soz.
Aksam sakiz cignemeyin olu eti cignersiniz. Iyyyyk igrenc. Aslinda aksam agzinizda sakizla uyuyakalirsaniz saciniza ya da yataga yapisir.
Gece aynayabakmayin delirirsiniz. Aslinda isik az oldugu icin duvarlara yansiyan golgeleri aynada gorup korkabilirsiniz.
Bugun hala bunlar beni etkiler.
The secret kitabini iki kere okudum ama uygulama zorlugu cekiyorum. Oysa kizkardesim hic sorun yasamiyor.
Bu arada butun bunlara ragmen sunu da yapiyorum 4 yasindaki oglumu da sacma sapan inanislarla yetistiriyorum.
Cok seker yeme seker hastasi olursun. Cocugun beynine islemisim. Seker ya da cikolata verildiginde almiyor. Oysa bu tamamen vucudun sagligiyla alakali ve ne benim ne de esimin sulalesinde boyle bir rahatsizlik yok.
Uffff cok yazdim yine