22-05-2009, 08:59 PM
|
#4 (permalink)
|
Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: sosyal fobi Alıntı: meeting Nickli Üyeden Alıntı
ben bu mesajı yazarken kendimi uçurum kenarında hissediyorum.sanırım benimde sosyal fobim var.güvenli sularda yüzmeyi severim.Birde nasıl bir sonuç alacağımı bilmediğim için beklemeyi yeğliyorum.Kişisel gelişim konuları elbette bir hayli lgimi çekiyor.Bütün bunlar beynin yeniden programlanması gibi,eski kayıtların silinip yerine yenileri koymak bilinç altının yardımıyla kolay olabilir,fakat uygulamanın yerleşik bir hale gelmesi içiçn ne kadar zaman geçmesi gerekiyor.Her olumlama sözcüklerinin,telkinlerin vs. kısa süre etkili olduğunu gördüm fakat uzun sürede bir sonuç göremedim.Şimdilik benden bu kadar.Düşüncelerimi açıklamaktan neden korkuyorum bilmiyorum. | Merhaba Meeting
Yanımıza hoşgeldiniz.
Umarım burada kendinizi güvenli sularda hissettiğiniz gibi hissedersiniz. Eğer beklemeyi yeğlerseniz devamlı olarak hiçbir sonuç alamazsınız. Hayatı bir ucundan yakalamak gerekiyor devamlı, adım atmak, sürece ve kendine güvenmek en güzel sonuçları bir bir getiriyor önümüze.
Yaptığınız uygulamaların yerleşik hale gelmesi yaptığınız çalışmaya bağlı. Eğer hergün düzenli olarak vakit ayırıyorsanız 21 gün gibi bir sürede alışkanlığınızı kazanmış olursunuz. Ama aksatma yapıyorsanız çalışmalarınıza süre de ona göre uzar. Tamamen size bağlı yani ne kadar süreceği.
Olumlamalar bir araç, değişim ise bir amaç. Ve unutmayalım ki değişmeyen tek şey değişimin kendisidir. Zaman nasıl bize yeni şeyleri getiriyorsa, değiştikçe, daha iyiye ve daha güzele gittikçe neden daha iyi olmasın diyerek devam ediyoruz yolumuza.
Yolunuzun açık, aydınlık ve sevgi dolu olmasını dilerim.
Sevgiler.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
| |