Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-05-2009, 04:50 PM   #2 (permalink)
gülpor
Üsteğmen

gülpor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,543
423 Mesajinıza toplam 2,962 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to all
Standart Cevap: değişiklik yapmak istiyorum

Alıntı:
mananur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bugun canım pek sıkkın napsam napsam dedim barı buraya bi yazı yazayım dedim.
kendimde değişiklikler yapmak istiyorum her zaman aynı şeyi yapmaktan hep monoton olmaktan sıkıldım bunaldım.
her şey aynı ev aynı iş aynı konuşmalar aynı farklı hiç bişey yok.
belki yaşımın verdiği bir durgunluk bilemiyorum 21 yaşına giricem haziranın 4 ünde. saçma sapan şeyler yazıyorum farkındayım hem neden yazdığımıda anlamış değilim ama.
hayallerim vardı hep düşlerimde her zaman yapmak istediğim şeyler üni okumak istedim hep açık öğretimden okuyorum ama bi üniversite hayatınıda görmek istiyorum. Genç yaşta atıldım iş hayatına 12 yaşında babam vefat etti liseyi bitirir bitirmez bi şirkette işe başladım ama istediğim düşündüğüm bu değildi arkadaşlarımın hepsi güzel üniversitelerde güzel bölümler okurken ben burda neden böle yapıyorum diyorum. bi ders çalışmaya başlasam bi öss ye hazırlansam güzel bi yerlere gelsem yapabilirmiyim yoksa hep burda böle çalışmak zorundamıyım kafam karma karış bana yardım edermisiniz.lütfen
slm canım ,yaşın okadar genç ki ,bence bu hayatta istediğin herşeyi yapabilirsin,yeter ki iste