29-05-2009, 08:28 PM
|
#1152 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 590
607 Mesajinıza toplam 3,768 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: matrix'e hükmedin bir dakika, güzel kardeşim, tane tane...biliyorsun karşında tam bir nohutbeyin var... şimdi o havadaki noktaları zihnimizden mi uyduruyoruz? yani elektriksel bir çekim ya da enerji akımı gibi birşey hissetmeye gerenk yok değil mi? zihnimizde iki noktayı hayal ediyoruz sadece ve rastgele ellerimizi iki nokta varmış gibi tutuyoruz, öyle mi? anlamış mıyım? ama aradaki çekimi yine de hissetmeliyiz, bu nasıl olacak? belki örnekle daha mı iyi anlarım: mesela pazartesi müfettiş şeysileri teftişe gelecek bizi...havadan bir nokta kaptım; bu ben...zavallı ben...ikinci bir nokta daha; bu da müfettişin bana havadan verdiği 100 tam not... şimdi iki elim birbirini çeksin, oluyor mu?
__________________ Evrenin sonsuz seçenek ve sınırsız bolluktan oluştuğunu biliyorum. Ben, yaratılışım itibarıyla, hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum… Sonsuz bolluk içinde, benim ve ailemin ihtiyaçları fazlasıyla ve kolaylıkla karşılanır ve ben sevgiyle hayatıma alırım. Ben, şimdi, kendim ve ailem için, zenginlik ve refah içinde olmanın özgürlük ve güven duygusunu hissetmeyi seçiyorum.(ismira insanından hediyedir!) |
| |