Cevap: O Bunu Okuyor!! ya ben bir fikir belirtmek istiyorum.. buraya sinirlendiğimiz nefret ettiğimiz ya da kendilerine acıdığımız insanları neden yazıyoruz? bizim hala nefret ettiğimizya da acıdığımız ya da kırgın olduklarımız mı var? eğer öyleyse bir kendimize bakalım.. biz neden bu sitedeyiz.. evrensel sevgi diye niye yazılar yazıyoruz.. niye bütün insanlarla biriz diyoruz? ben burada bir çelişki görüyorum.. hala öyle duygular içindseysek bence sitedeki yazıları anlayarak tekrar okumalı.. kızıyorsak affetmeli, serbest bırakmalı.. ki şunu da unutmayalım, eğer bir insana sinir oluyorsak ya da acıyorsak,bu onda kendi vasıflarımız gördüğümüz için olabilir mi?
lütfen tekrar düşünün.. bu sitenin anlamını, bu kadar uğraşımızı, değişme çabalarımızı.. kendi adıma ben bu sitede nefretten, kızgınlıktan bahsedilmemesinden yanayım, hem kötü örnek olmamak için, hem de gerçekten özümüz bulabilmemiz için.. olumsuz duygularımız bastıralım demiyorum ama sitede bir sürü affetme, serbest bırakma çalışması var.. buraya bunları yazana kadar gidip o çalışmaları yapsak yol katetmiş oluruz..
buraya, hepinizi sevdiğimi yazmak istiyorum, hiç tanımadan, görmeden, bilmeden, sadece insan olduğunuz için, sevdiğimi ve saygı duyduğumu yazıyorum..
sevgilerle..
__________________ ..neden diye sorma ne olur,cevabını sen bul ve kendine sakla..çünkü bu yolda öyle hakikatler var ki bu yollarda anlatırken bile sır kalmalı.. |