Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-05-2009, 01:27 PM   #433 (permalink)
Pamukk
Binbaşı

Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart Cevap: İçimizdeki Kapıları Açmak - Eileen Cady

11 Ağustos: "Sen tum yasamla uyum icinde misin? Cevrendeki ruhlarla birlik ve huzur icinde oldugunu hissediyor musun? Dunyanin bu donemindeki
kargasa ve karisikligin mi bir parcasisin yoksa senin yasamin dunyadaki sorunlarin cozumlerinin bir parcasi midir? Bu donemde oylece tembel tembel oturulamaz. Ya isikla calisiyorsundur ya da calismiyorsundur; secim senin elindedir. Ya Benim yanimdasindir ya da degilsindir. Inancin ve guvenin orta karar ve gonulsuz bir sekilde olamaz. Ya tum yureginle olur ya da hic olmaz. Sana, icindeki atesle, Benim icin yureginde yanan sevgi atesiyle, tumuyle Bana ve Benim isime adanmis olarak, her ne pahasina olursa olsun Benim irademi gerceklestirme arzunla ihtiyacim var. Senden herseyi tumuyle istiyorum ve tumuyle herseyi sundugunda sen de herseyi alacaksin. Senden hicbirsey saklanmayacak ve sen bileceksin ki,
Benim neyim varsa hepsi senindir..."

Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla