Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-05-2009, 01:49 PM   #438 (permalink)
Pamukk
Binbaşı

Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart Cevap: İçimizdeki Kapıları Açmak - Eileen Cady

16 Ağustos: "Tutumun son derece onemlidir, dusundugunden cok daha onemli...O yuzden eger bir seyi uygun tutumla yapamiyorsan, tutumunu
degistirinceye kadar hicbir sekilde onu yapmamalisin. Onu yapmaktan gercekten keyif almalisin ve sunu gor ki, o her ne olursa olsun,
butunun puruzsuz akisi icin onemlidir. Sorumluluklari yuklenmekten asla korkma, tam tersine, bunu yaparken bilgelik ve kisilik acisindan gelis. Sunu bil ki sana asla dayanabileceginden daha fazlasi verilmez. Her sorumluluk seni biraz daha gelistirir ve olgunlastirir ve bu da cok onemlidir. Sorumluluklarin amaci sana yuk yukleyip ezilmene neden olmak degildir; gelismene yardimci olmaktir.
Sana verilen sorumluluklara kizip gucenme, onlara sukran duy. Sunu bil ki senin onlari omuzlayabilecek kapasitede oldugunu hissetmesem
bunlar sana verilmezdi. Her zaman Benden yardim iste. Ben senin her
daim hazir olan yardimin ve rehberinim. Bana dua et."

Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla