19.Gün
Her sözcüğün yaralama veya iyileştirme gücü vardır.
Bu olumlama ruhsal enerjiyle ilgilidir. Bunu bugününüzün dersi yapın: Birisiyle ilgili bir düşünceniz olduğunda, ya onları kendinize çekiyorsunuzdur ya da itiyorsunuzdur. İnsanları yakına çeken güç sevgidir. Birisini sevgi dolu bir farkındalıkla düşünüyorsanız doğal içgüdünüz onu kucaklamaktır ve kucaklanan herkes ayrı tutulmaktan kurtulur. Korku insanları iter. İttiğiniz herkes ayrı tutulmaya itiliyor demektir. Düşünceleriniz önemsiz görünebilir ama her insan duygusal olarak hassas bir yerdedir ve kolayca yaralanır. Bugün alabildiğiniz herkesi ışığa alın. Bu onların ve sizin iyileşmeniz için yaşamsal önem taşır.
20.Gün
Düşüncelerimi bilgece kullanacağım ve güçlerine saygı göstereceğim.
Bu olumlama sorumluluk almakla ilgilidir. Bu olumlamayı söyledikten sonra dingince oturun ve tanıdığınız herkesi farkındalığınıza taşıyın. Onları bir şehir meydanında toplanmış görün. Kendinizi bu toplantının onları üzme ya da sevindirme gücüne sahip yöneticisi olduğunuzu hayal edin. Artık size bakan tüm o yüzlere dönüp ‘Gücümü bilgece kullanacağım.’ Diyebilirsiniz. Bu vaatle görevinizin herkesin iyileşmesi olduğunu kabul edin. Düşüncelerinizi ruhun emrine sunuyorsunuz.
21.Gün
Evrenden beni dinlemesini istiyorum, önemsenmeye gerek duyuyorum.
Bu olumlama sınırların ötesine ulaşma gücüyle ilgilidir. Bunu bugününüzün dileği yapın. Dinlenmek gereksinimi dikkat çekme gereksinimden farklıdır. Her an varolan sonsuz zihinle çevrilisiniz. Dinlenmeyi isteyerek ona yaklaşmaya başlayın. Bilinçli olarak daha yüksek bir zihnin sizi dikkate almasını isterseniz, zamanla bu isteğinizi yerine getirdiğini anlarsınız. Sanki görünmez bir el tarafından biçimlendiriliyormuşçasına olmasını istediğiniz şeyler daha kolayca olur. Gerçek ben’iniz böylesi zaman ve yer hâkimiyetinde hiçbir büyüsel yan görmez. Görünmeksizin iş görse de, aslında büyü sizsiniz. Bu yüzden bugün evrene önemsenmek istediğinizi söyleyin bunu dikkate alacaktır.
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?