Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-05-2009, 07:30 PM   #24 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Derindeki Yara- Ruhu Korku ve Acılardan Arındırmak

22.Gün

Ruhumu burada ve şimdi bulabilirim.

Bu olumlama bulunduğumuz anla ilgilidir. Bunu bugününüzün vaadi yapın: olabildiğince burada olun ve bu andan uzaklaştığınızı fark ettiğinizde geri getirilmeyi isteyin. Zihin bulunduğumuz andan kolayca uzaklaşır. Geleceğin hayalini kurar. Geçmişi anımsar. Kendimizi üzüntülü hissettiğimizde acının gelmesini bekleriz ya da daha önce yaşadığımız acıyı anımsarız. Her sapma bizi bu andan uzaklaştırır. Ama burada ve şimdi ruhunuzu bulacağınız tek buluşma yeridir.

23.Gün

Şimdiki an her şeyin etrafında dolandığı dinginlik noktasıdır.

Bu olumlama odaklanmayla ilgilidir. Bunu bugünün dersi yapın: etrafınızdaki her şey sürekli hareket halindedir. Olayların peşinden koştukça durabileceğiniz zaman günü ertelersiniz. Ama durmak sadece şimdi olur. Durmanın nedeni şimdinin içeriği olan dinginliği takdir etmektir. Dinginliğin içinde hazine yatar. Onu açmak için sessiz farkındalıktan-ruhun bakışı- başkası gerekmez. Ruhunuzun hazinesini ortaya çıkarmak istiyorsanız şimdiki an’a-dünyanın etrafında döndüğü dingin nokta- değerli bir şey gözüyle bakın.

24.Gün

Kendimden dinginlik ve huzur diliyorum.

Bu olumlama dikkatle ilgilidir. Bunu bugünün pratiği yapın. Dikkatinizi ancak kendi içinizde dinginleştikten sonra ona yöneltin. Bugün yolunuza çıkan her şey ilginizi bekliyor. İki biçimde ilgi gösterebilirsiniz; Huzursuz zihin olan hareket yerinden ya da huzurlu zihin olan dinginlik yerinden. Zihniniz doğası itibariyle huzursuz görünebilir ama daha derinlerdeki doğası huzurludur. Bugün, ilginizin dağıldığını, huzursuzlaştığınızı, hareket halinde olduğunu, hoşnutsuz olduğunuzu ya da zaman çizelgeleri veya son teslim tarihleri gibi dış etkenlere odaklandığını hissederseniz, durun ve seçim yapın. Hemen ardından gelen şeyi görmek için huzurlu bir yer dileyin. Sürekli gevezelik ve baskı yapan iç diyalogu kesin. Dingin farkındalığa sahip olma nedeninizin bunun gerçek ben’iniz olması olduğunu bilin.
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla