02-06-2009, 12:08 PM
|
#1224 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 3,001
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: matrix'e hükmedin Teşekkür ederim motivasyon için Küçük denemeler yapıp sonuç da almıştım. İşe yaradığını biliyorum, mantığını gayet iyi kavradım. Ama sonra devam etmedim. Benim sorunum da sebatsızlık. Bir şeyle öğrenene kadar ilgiliyim. Öğrendiğimi hissettiğim an hooop, başka konuya! Oradan oraya atlamaktan alıkoyamıyorum kendimi. (Halen anneannemin "kızım, hayatta her şeyi bil, öğren de yapmazsan yapma!" telkini "her şeyi öğren de yapma" şekline dönüşerek bilinçaltımdaki tahtını korumakta.) Neyse ki buradayım, bak yazıya dökünce anneannemi göndermek geldi içimden. Ben bunu yapayım, artık helalleşeyim de o nurlar içinde rahat etsin, benim de öğrendiklerim işe yarasın. İki noktaya da başlayayım hemen! Hazır böylesi dayanışma ortamını da bulmuşken, değil mi ama? Dünden beri bir iki deneme yaptım ama konsantre olamadım, denemeye devam... Sağolasın sudem8, iyi ki varsın...
__________________ Bildiğiniz ama bildiğinizi bilmediğiniz bir şey var... Milton H. Erickson & Seni seviyorum Özür dilerim Lütfen beni affet Teşekkür ederim |
| |