Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-06-2009, 12:08 PM   #1224 (permalink)
ismira
Yüzbaşı

ismira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,001
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to behold
Standart Cevap: matrix'e hükmedin

Alıntı:
sudem8 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşım ne duruyorsun denemesi bedava,para isteyen yok sadece işlerin yoluna girer o kadar.benim artık her istedğim olduğundan acaba olurmu olmaz mı kuşkuyla yapmıyorum.daha başarılı oluyor.küçük işlerle başlarsan daha iyi oluyor.küçük bir bilgi

Teşekkür ederim motivasyon için
Küçük denemeler yapıp sonuç da almıştım. İşe yaradığını biliyorum, mantığını gayet iyi kavradım. Ama sonra devam etmedim. Benim sorunum da sebatsızlık. Bir şeyle öğrenene kadar ilgiliyim. Öğrendiğimi hissettiğim an hooop, başka konuya! Oradan oraya atlamaktan alıkoyamıyorum kendimi. (Halen anneannemin "kızım, hayatta her şeyi bil, öğren de yapmazsan yapma!" telkini "her şeyi öğren de yapma" şekline dönüşerek bilinçaltımdaki tahtını korumakta.)

Neyse ki buradayım, bak yazıya dökünce anneannemi göndermek geldi içimden. Ben bunu yapayım, artık helalleşeyim de o nurlar içinde rahat etsin, benim de öğrendiklerim işe yarasın. İki noktaya da başlayayım hemen! Hazır böylesi dayanışma ortamını da bulmuşken, değil mi ama?
Dünden beri bir iki deneme yaptım ama konsantre olamadım, denemeye devam...
Sağolasın sudem8, iyi ki varsın...

Seni seviyorum
Özür dilerim
Lütfen beni affet
Teşekkür ederim
ismira isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla