Cevap: merhaba, Google da işim ile ilgili bir bilgi arıyordum , bir site buldum, işime yarayacak bilgiyi bulma düşüncesiyle site içinde gezinmeye başladım...aradığımı tam olarak bulamadım ancak tam siteden çıkmak üzereyken aklıma uzun zamandır aklımda olan başka bir soru geldi, acaba o sorunun cevabını site içinde bulabilirmiyim düşüncesiyle sitenin SEARCH ikonuna yöneldim, tam bulmak istediğim konuyu kutucuğa yazmaya davrandım ki gördüğüme inanın çok şaşırdım : aradığım konu başlığı tam da orada duruyordu ::: tesadüf mü bilmiyorum, ama aradığım şey öyle her an karşılaşabileceğiniz bir şey değil.. daha iyi anlatabilmek için yazayım ne aradığımı :; The differences between lc by negotiation and by acceptance başlık aynen böyle..içerikte aradığım detay kısmen vardı.. ama enteresan olan bu başlık ben hiç arama zahmetine girişmeden aynen bir anda beynimde belirdiği şekliyle orada mevcuttu.. J Bunu ben mi yaptım?? 28/5/09 yani üye olduğum günden beri ego/sucluluk telkinlerini dinliyorum,hiç acele etmiyorum aslında, hiçbir beklenti ile de hareket etmiyorum.. bekliyorum, gözlemlemeye çalışıyorum, birkaç tezahür denemesine giriştim :D bilmiyorum..gerçekten bunu ben mi yaptım?? Eğer öyleyse keşke başka bir şey arıyor olsaymışım :)))))))) Sevgiler, esi |