Cevap: Zero Limit Selam ismira, tertemiz ve inanc dolu kalbinin güzelligini hissedebiliyorum, ayrica bana cevap yazdigin icinde cok tesekkür ederim.
Dr. Ihaleakala Hew Len, hastalarinin hemen hepsi ile degil fakat birer birer, ilgilendigini anlatiyor. Benim söylemek istedigim agzina kadar dolu bir münübüsü andiran istanbulumuzda, calistigimiz is yerinde, gezdigimiz sokaklarda, yemek yedigimiz restauranta ve benzeri durumlarda artik cogumuzun panik atak olarak yasadigi bir kentte onlarin sayi olarak, bu bizim ögrenmis oldugumuz ( Ho`ponopono ) teknigini ögrenenlere oranla sayilarinin kat ve kat oldugunu düsünür isek ve o sayinin cikarmis oldugu negatif enerjnin cok az sayida oldugunu tahmin ettigim bizlerin ogrenmis oldugumuz teknigi kullanabilemize izin verebilecekmi? Izin vermez ise bu su anlama gelebilir, Ho ponopono teknigini ev ödevi gibi evde bireysel olarak kullanip toplumumuza degilde, bireysel yasam kosullarimizdaki yasami paylastigimiz kisiler ile aramizda gecen ve istenmeyen durumu yada davranisi düzeltememize yardimci olur diye düsünüyorum.
Zenginlik konusunda ise sana katildigim düsncen, zenginligin sadece ve sadece yasam kosullarini ve kalitesini iyilestirebilecek kadar olanidir. Yazarlar bana göre sanki biraz daha yatlar, katlar havasinda bir zenginlikten bahsediyorlar yada ben öyle anliyorum.
Hipnotik bir yazar oldugu acik, yazilari sayesinde ünvan kazandigida kesin. Yazmis oldugu kitabi mola vermeden okuya bilmek yazarin yetenegine kalmis bir durum ve Joe bunu basarabiliyor. Ben (Zero lilimiti) sonunda elestirecegim diye okumuyorum, okurken kendi bulundugum zaman diliminde ve sartlara cevirerek okudugumdan otomatik olarak elestiriye de dönüsebiliyor.
Kitabi kesinlikle kötülemiyorum, bu kitap`tan dolayi baska seylerde ögreniyorum.
Saygilar
Yilmaz |