Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları duam; Allahım beni dengeden yoksun bırakma...canımı al, aklımı alma! dünden beri ilaca ara verdim, korkuyorum, sen beni benden daha iyi bilensin...daha önceki ilaç bırakma denemelerimi gördün, lütfen bu sefer güç ver! şu lanet ilacı ne zaman bırakmaya çalışsam, senin cehennemin kıyısından dönüyorum biliyorsun! (ne şapşal ilaçtır ki aniden bıraktığında İntihara meylettiriyor!) çocuk değilim, biliyorum ki ergeç öleceğim, ve yüksek ihtimalle baldan ırmaklar bana epey uzak görünüyor...ama en azından yaşarken güldürdün milleti, öldürürken güldürme halime Allahım! rezil bir şekilde ölmeyeyim lütfen... bak ilacı bırakıom, dengemi şaşırtma Allahım, söz verdin sayıyorum, şimdiden teşekkür...
__________________ Evrenin sonsuz seçenek ve sınırsız bolluktan oluştuğunu biliyorum. Ben, yaratılışım itibarıyla, hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum… Sonsuz bolluk içinde, benim ve ailemin ihtiyaçları fazlasıyla ve kolaylıkla karşılanır ve ben sevgiyle hayatıma alırım. Ben, şimdi, kendim ve ailem için, zenginlik ve refah içinde olmanın özgürlük ve güven duygusunu hissetmeyi seçiyorum.(ismira insanından hediyedir!) |