Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları siyahçam .... kara kuzummmmmm.... ilaçta neymiş.... ben de yıllardır ilaçlar kullandım... düzeldim bıraktım... sonra yine lazım oldu..... yine kullandım... günlüğümde de yazdığım gibi ilacımı yazdırmaya dr a gittim.... daha önce kullandıklarımı sordu.... notlar aldı... son bir yıldır kullandığıma bakıp hımmmmmm iyi doz dedi.... o anda beynimde bir şimşek çaktı resmen... Allahın verdiği bu bedeni ve aklı dünyevi şeyler ve insanlar yüzünden harap edip durduğumu ve başkaları için kendimden ödün verdiğimi ... buna isyan eden beynimide ilaçlarla uyutup kendimlikten çıktığımı fark ettim... ve bir yıllık ilacımı o anda bıraktım... annem kızdı ...kızım azaltta öyle bırak diye... HAYIR anne dedim artık bir günümü bile bu ilacı alıp bu dünyaya tahammül ederek geçirmeyeceğim... sonrası malum... hayatım değiştiyi buldum 1 hafta sonra... telkinleri o ruh halinde dinledim.... (günlüğümde beni asabi.. sinirli..vs..vs.. tanımlamışsınya.. ben o günlerde bu süreci yaşıyordım..hem telkinler..EGO ve suçluluk... hemde birden bıraktığım ilaç )... ŞU ANDA KENDİMİ İYİY HİSSEDİYORUM.... ilaç alırkenki gibi.... demek ki herşey kendi beynimizde bitiyor.. BU ARADA YANLIŞ ANLAŞILMASIN.. İHTİYACI OLANLAR KESİNLİKLE İLAÇLARINI KULLANSIN... SADECE BAĞIMLI KALMASINLAR... AYRILMA VAKTİ GELİNCE AYRILMAKTAN ÇEKİNMESİNLER |