Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-06-2009, 12:07 PM   #27 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Derindeki Yara- Ruhu Korku ve Acılardan Arındırmak

31.Gün

Ben bedenim değilim; bedenim geri kazanılmış topraktır.

Ben soluğum değilim; soluğum geri kazanılmış havadır.

Ben duygularım değilim; duygularım geri kazanılmış enerjidir.

Ben düşüncelerim değilim; düşüncelerim geri kazanılmış bilgilerdir.

Bu birbiriyle bağlantılı olumlamalar özdeşleşmeyle ilgilidir. Her birini söylerken bedeninizi, soluğunu, duygularınızı ve düşüncelerinizi inceleyin. Her biri size aittir ama onlar siz değilsiniz. Siz onları gözlemleyensiniz. Siz deneyimin ardındaki deneyimcisiniz. İçerik ve enerji olarak sizde geri kazanılırlar; yaşamı, bir dansın koreografi gibi düzenleyen, kendisi sahnede yürümediği halde her adıma rehberlik eden gerçek ben dışında her şey akış halindedir.

32.Gün

Ben egom değilim; egom yalıtılmış ve yalnızdır.

Ben kişiliğim değilim; kişiliğim ilişkilerin bir birleşimdir.

Ben değişmez gözlemciyim.

Bu olumlama ‘Ben’ im gerçekliğiyle ilgilidir. Ruh düzeyinde siz dünyayı neşeli bir yansızlıkla yaşayan sessiz bir görgü tanığısınız. Bu sizin paylaşabileceğiniz gerçek bir deneyimdir. Ama ona sahip olmak için ego ve kişiliğin üstesinden gelmek gerekir. Onların savı, ‘Ben’ in bedeninizin içinde yaşayan ve dünyasının sürekli değişimlerinden etkilenen, doğan ve ölen bir varlık olduğunuzdur. Bu sava karşı çıkmak işe yaramaz çünkü ego ve kişilik başka her şeyin ötesinde yaşamak ister ve bunu yapmak için bir çok strateji uygular. Bırakın onlar oldukları şey olarak kalsınlar. Egonuz ayrılığın bireyselliğini temsil eder; kişiliğinizse doğduğunuzdan beri olan tüm ilişkilerinizin bir karışımıdır. Ama her ikisinden de ayrı olduğunuzu unutmayın. Sakin farkındalık anlarında, sessiz görgü tanığı olduğunuzu unutmayın. Tüm deneyimlerin kaynağının bir sakini olduğunuzu unutmayın.

33.Gün

Dinginlik içinde gerçek Ben’i buluyorum.

Bu olumlama farkındalıkla ilgilidir. Gününüzü sürdürürken farkındalığınız açık olsun. Bazen huzursuz ve aktiftir. Bu, genellikle dış etkenler baskı yapıp tepki beklediğinde olur. Ama diğer zamanlarda farkındalığınız, içinizde dinginlik içinde olacaktır. Eyleme geçmek yerine izleyeceksiniz. Kendinizi bir gözlemci olarak ve gerçek siz olan ruhunuzun bakış açısından izliyor bulacaksınız. Etkinlikler gelir ve geçer ama gözlemci sabittir ve hep vardır. Gözlemcilikle özdeşleştiğinizde değişen şeylerle daha az bağlantılı olacaksınız. Değişmeyen gerçek sizsiniz.
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla