Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-06-2009, 11:02 AM   #2 (permalink)
sudem8
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: MELEKLERİ RÜYAYA ÇAĞIRMA

Sevgili Melodis,dün gece melekleri rüyama ikinci kez davet ettim.ilkinde daha başarılı oldum.lucid rüyalara yazmıştım rüyamı.bu sizin yazdıklarınızı sesli okuyorum.yazıyıda yastığın altına koydum.Sevgili Melekler, hayatımda tam haz almamı engelleyen blokları temizlemek için, bu gece uykumda benimle çalışmanızı istiyorum.lütfen ya blokları dikkatime getirin,ya da gece uykun esnasında zihnimden ve duygularımdan ve bedenimden tamamen uzaklaştırın teşekkür ederim.diye yazdım.iki siyah böcek bana doğru gelip,dar yolun bana göre sağından yukarı tırmanıp, kendilerini aşağıya attılar.ikinci de rüya göremedim ama çok ilginç bir olay oldu. yine melekleri davet yazımı okudum.durumla ilgili rehberlik etmeleri için.fakat odamın kapısını kapatmadan yattığım için huzursuz oldum.sabah namazını kılıp yatmıştım.kapıyı kapatmadım, tam rüyaya konsantre olamayam diye düşündüm.kalkıp kapatmakta zor geldi.epey yatakta sağa sola döndüm.en sonunda huzursuz oldum kalkmaya karar verdğim anda kapı kapalıydı.tam kilit geçmiş değilde hafif aralık kalmıştı.Annem namaza kalktıysa o çekmiştir kapıyı dedim ama annemde daha uyanmamıştı.kahvaltı ederken, aklıma geldi sordum.Ben kapatmadım dedi...o nada anlattım.tabi rüyamı hatırlamıyorum.hala bu olayın etkisindeyim...içimde öyle bir güç oluştu ki artık düşüncelerimle olayların şekli değişiyor.çok zevkli, yalnız değiliz.Bir keresinde yine yatarken başımın okşandığını hissediyorum ve yatağın kenarında oturuyordu.Ya Vedud esmasını çok okumuştum yatmadan önce...yataktan fırladım ve çok korktum. kayboldu...tamam ya vedudun hadimi melek geldi diye dolanıyorum.tepki göstermesem belki iletişime geçecektim...paylaşımlarınızın ışığında yol almaya başladık.çok teşekkürler...