Konu: Zero Limit
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-06-2009, 09:55 AM   #213 (permalink)
hayat kadere inat
Üsteğmen

hayat kadere inat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 395
177 Mesajinıza toplam 1,230 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayat kadere inat is a jewel in the roughhayat kadere inat is a jewel in the roughhayat kadere inat is a jewel in the roughhayat kadere inat is a jewel in the rough
Standart Cevap: Zero Limit

bazen hiç bir şey bilmedende doğru şeyler yapabiliyoruz.2 yıl önce arkadaşımla i.... gezerken ona benim artık çalışmam gerektiğini ve ......onun yanında olmam gerektiğini anlatırken önce onun resmini gördük tebessüm ettik birbirimize biraz daha yürüdükten sonra( başka yerde olduğunu bildiğimiz)iş yerini gördük ve bu kadar tesadüf bizi epeyce heyecanlandırmıştı hala onu konuşuyorduk az ilerde işte orada duruyordu e bu kadarı fazlaydı hemen orada bunun asla tesadüf olamayacağını düşünerek yanına gittim benimle çok sıcak konuştu çalışmalarımdan bahsettim bana randevu verdi(onunla birebir konuşmak çok zor)o randevudan sonra ben hala onun yanında çalışıyorum o gün olanlara akıl erdiremezken ben bu konulara çok yabancıydım şimdi burada öğrendiklerimle kendimi dahada gelitiştirmeye çalışıyorum ama şunu iyi bilmeliyiz ki bu kadar detaylara takılmak insanı mutsuz edebiliyor basitçe '' evet ben buyum yaşamam gereken bunlar mantıkla istediğim her güzel şeyi elde etme gücüne sahibim bana verdiği bütün bu nimetlerden dolayı Allaha şükrediyorum''
hayat kadere inat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla