Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-06-2009, 11:03 PM   #99 (permalink)
ismira
Yüzbaşı

ismira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,001
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to behold
Standart Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI

Alıntı:
redflowers Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ayıptır söylemesi ben konuyu gördüğümden beri yapıyorum arkadaşlar. Ben öyle çok saat bekleyemem, tanıyanlar bilir sabırsız bir yapım vardır. Zaten her an sihirbazlığım üzerimde, madem konu da belli. Sembollerimi de kullanarak söylüyorum.

İlk iş bulana kocaaaaaamaaan bir parti hedayemiz Amma velakin katılan herkese çay ısmarlasın bence ilk maaşıyla.

Yüce yaratıcım ruhuma güvenip beni yarattığın için seni seviyorum, yarattığın kutsal bir varlık olarak içimde farkederek ya da etmeyerek oluşturduğum tüm negatif inançlar için özür dilerim, kabullendiğim tüm inançlarımla başkalarının hayatlarını da etkilediğim için lütfen beni affet, yanımda olduğun ve bütünün hayrına olan her dileğimi kabul ettiğin, her emelimi gerçekleştirmemde yardımcı olduğun için teşekkür ederim.

Harikasın redflowers, ilk iş bulanla ilgili fikir de yazdığın dua da çok güzel, her ikisine de varım.

Bu arada, yurdahalın çalışması saat 12 de. Ben derim ki biz 11 de çalışalım. Hazır enerji yükselmişken ve kanallar açılmışken de isteyenler yurdahalla çalışır. Peş peşe, bizimki ön hazırlık gibi olur.

Ne dersiniz? Saat 11' e tamam mı?

Seni seviyorum
Özür dilerim
Lütfen beni affet
Teşekkür ederim
ismira isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla