Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-06-2009, 12:57 PM   #20 (permalink)
sudem8
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: iki noktacınız geldiiiii....

Alıntı:
ismira Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sudem'ciğim,

Tam da gönlümden geçeni yapıp bu sayfayı açmışsın...

Yaratıcı imgeleme ve iki nokta çalışmalarındaki başarıların ve detaylı anlatımın oldukça motive edici.

Sana sorulan soruların ve aktardığın deneyimlerin orada burada dağınık kalmayıp, derli toplu ulaşılır olması, hepimize yararlı olacaktır. Artık 'başlık konusu dağılmasın' vs kaygılarımız olmadan iki nokta sorularımızı sorabileceğimiz bir sayfamız var. Bunu sunduğun için çok teşekkürler sana.( Başlık seçimi de harika olmuş)

Bu sayfanın hepimizin hayrına yeni kazanımlara vesile olmasını diliyorum canım.
çok haklısın ismiracım derli toplu olsun...önemli deneyimlerimi daha önce yazdım diye ikinci defa yazmaya çekiniyorum..ama nerde yazdığımı ben de unuttum..ama tekrar yazarım önemli değil yeter ki arkadaşlarımda faydalansın daha sonra hep beraber iki nokta dayanışma hattını açıp hep beraber aynı anda bağlanacağız...kimin ne sorunu varsa birlikte üstesinden geleceğiz...Ben bu işe başlayıp,yararını gördükçe kendi kendime söz verdim...yardım etmek amacım olsun..çünkü ben çok yardım gördüm..hala daha görüyorum...geçen bir foruma girdim birkaç yardım istedim..inan cevap bile vermedilier...bu formdaki kurucumuzdan tutun diğer moderatör arkadaşlar hepsi ne sorduysam ilgilendi cevap verdi ve yardımcı oldular...forumun değerini, nerde olduğumun farkına birkez daha vardım...arkadaşlarımız iyilik için sanki birbiriyle yarışıyor..her nekadar birbirimizi görmesekte enerjilerimizi hissediyoruz..konu başlığını beğendiğine sevindim...aslında iki noktacınız geldi hanımm.. diyecektim beylerde var..olmaz şimdieskici olur, tüpçü olur da iki noktacı olmazmı?iyi dileklerin için çok teşekkürler...