Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-06-2009, 04:41 AM   #2 (permalink)
sudem8
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: kuantum sıçrama

arkadaşlar, bu konuda adım adım nasıl ilerlediğimi hayatımdaki değişikleri, bilmeden yaptığımız yanlışları özellikle konuşurken,hangi olumlamaları yaptığımı bolluk ve bereketle ilgili yaptığım çalışmaları hepsini anlatmaya çalışıcam kendi dilimin döndüğünce...Benim ki konuşma dili ile pek bilimsel olmaya bilir.daha da yol almaya çalışıyorum.fakat bu güne kadar gerçekten hayatımda değişikler oldu...sadece maddiyatla ilgili değil.manevi olarak ta çok huzurluyum mutluyum...bu arada yine teşekkür etmek istiyorum, bu bilgileri sayesinde gerek kitapları olsun gerek tv.programları oğlumun bireysel çalışmaları (hala gidiyor..) Şanal Günseli ve Işık hanım'a teşekkürler veee Hayatım Değişmesinin devamını sağlayan forumumuza Hayatım değişti kadrosuna teşekkürler...