21-06-2009, 12:44 PM
|
#9 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: kuantum sıçrama [quote=gülpor;467658] Sudem slm,kuantum alanda sıçrama ,aynı düşünce kalıplarını iptal etmekle başlıyor sanıyorum...örneğin;kişi yıllarca,maddi sorunlarından kurtulamamış,bir şekilde dahada büyümüş...bu sorundan kurtulmamasının nedeni ,bu konuya dahada yoğunluk yükleyerek,hergün hep aynı olumsuzu yaşamasımı oluyo...ve sonuç olarak bu sorun dahada büyüyoo...böyle bi durumda yapılması gereken,olumsuz düşünce kalıbının, tersini düşünmek mi oluyo ? gülporcum hayatında hep olumsuz giden birşeyler varsa,hiç mutlu olamıyorsan çekirdek inancı bulmalısın..birbirine benzer olumsuz olaylar tekrar ediyorsa, heple hiç arasında gidip geliyorsan belliki hayatında olumsuz bir düşünce var.bunu bulup çıkardığında işler yoluna giriyor...olumlu düşünmek herşeyi toz pembe görmek değil.gerçeği olduğu gibi kabul edip çözüme gitmektir bence...seminerde ışık hanım bir ödev vermişti bu çok önemli demişti...hayatında unutamadığın 5 şey bunları ilk aklıma gelenleri yazdım...hepside aynı kapıya çıkıyordu çok şaşırdım..kaybetme korkusu çıktı ben de...hep yanımda sevdiğim birilerini kaybettim..yalnız kalma korkusunu buldum...bu maddiyata da sıçramış kiralarımı alamamak gibi...şimdi onunla ilgili çalışmalarıma öncelik tanıyorum..kiminde güven korkusu,hayata güveneme, aşırı kontrolcü olma,bir çok çekirdek inanç var...oğlumun ki de ya babam gibi olursam..yani babanın hayatını devam ettirme korkusu..anlatabildim mi güzelim.. |
| |