Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-06-2009, 03:23 PM   #206 (permalink)
ismira
Yüzbaşı

ismira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,001
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to behold
Standart Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI

Alıntı:
ESOS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar sizden bi ricam olacak bi arkadaşım aylardır iş arıyor acayip bunalımda adı sennur lütfen yardımcı olalım hep birlikte .... sizlere güveniyorum yüreğinize sağlık

Esos'cuğum, dışarıda 'işsizlik sorunu' olarak görünen 'durum'la ilgili olarak, birimiz bile tam olarak arınmayı gerçekleştirebilirsek, evrendeki bununla ilgili tüm kayıtlar değişecek ve herkes yararlanacak. Bu yüzdendir ki kendi içimizde çalışıyoruz ve niyet kuruyoruz. Bu hepimiz için fırsat..Dualarımız arkadaşın için de olsun...

Yüce Tanrı'm, seni seviyorum. Şimdi benim içimde, dışarıda Esos vasıtasıyla kendini gösteren 'çözümü dışarıda arama' durumuna yol açan hatıraların varlığını kabul ediyorum ve özür diliyorum. Lütfen beni affet.Bu hatıralarım sıfırlansın. Teşekkür ederim...

Seni seviyorum... Özür dilerim... Lütfen beni affet... Teşekkür ederim...

Seni seviyorum
Özür dilerim
Lütfen beni affet
Teşekkür ederim
ismira isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla