Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-06-2009, 12:08 AM   #60 (permalink)
sudem8
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: iki noktacınız geldiiiii....

bir görüntü oluşturmanın, imgeleme yapmanın iki noktada çok önemi olduğunu anladım.tabi ki bağlantı anında... 1-zihninizde bir görüntü oluşturmak istiyorsanız öncelikle sizin için bir anlamı olması gerekiyor..bu istek içinizden kopup gelmeli..hiç kimse için değil kendiniz için...kendiniz ve herkesin yararına olması gerekli...evrensel ilkelere uygunsa olur. 2-ulaşmak istediğiniz hedefin olmuş hali hafızanızda resmetmeniz gerekiyor.kendinizi olmuş sonuçlanmış halini birebir yaşarken görmelisiniz..izlerken değil...3-bu resmi beş duyunuzu kullanarak, tümüyle hissetmelisiniz.iki nokta da dr. richard aynı sözleri kullanmış.bir resim çizdim onu gözümde canlandırdım gibi... kokusunu duymalısınız.rengini görmelisiniz.sesleri işitmelisiniz.4-bu oluş hali senaryo gibi olmalı.bir başı olmalı ve süpriz bir sonu olmalı.hatta mizahta katabilirsiniz.kısa ve etkileyici olmalı. 5-bu işlemi oyun haline getirebilirsiniz zevk almanız gerekli..böylece rahat ve gevşek bir duruma gelirsiniz.acaba becerebilirmiyim? ya olmazsa vesvese olmamalı..6-sonuçtan gayet emin olmalısınız siz görüntüyü gönderince mutlaka yanıtı gelir..7-bir yandanda dikkatli ve tetikte olmak gerekir.sakin ve dikkatli..mizah unsuru duyguyu daha kalıcı kılar..yada abartılı bir anlatım..9-hayalimiz sanki sonuçlanmış gibi şükür etmek teşekkür etmeksonucu kesinleştirir. 10-bir pano hazırlayıp,hayallerle ilgili objeleri resimleri ,şekilleri o panoyu herzaman görebileceğimiz yere asmak ..teşekkür ve şükür ettiğimizi dahi olmuş gibi asarsak çok daha güzel olur.. Ben öyle buzdolabımın kapağına mavitur resmi asmıştım..her açıp kapatışımda bakıyordum.birde şarkılar söylüyordum.ah o gemide bende olsaydım.açık denizlere yol alsaydım...iki defa ücretsiz işimde başarılı oldum diye mavitura gitmiştim..daha kuantumla tanışmazken...bilmeden uyguluyordum demek ki...