Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-06-2009, 01:39 PM   #319 (permalink)
sudem8
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: HO'OP ARINMA HATTI

aslında lütfen beni affet özür dilerim cümlelerini karşımızdaki insana söylemiyoruz.Yaradanımıza da affet demiyoruz...kendimizi affetmemiz için yaradandan yardım istiyoruz.önce suçluluk duygusundan arınıp,sonra bizi affetmesini istiyoruz..sonra affedemedeğimiz kişileri affetmemizi böylelikle arınma oluyor..Benim okuyup anladığım bu İsmira bu konuda daha bilgi sahibi daha güzel açıklar...benim anladığım bu şekilde...fakat sihirli sözcükler,çok etkili farkındaysanız ilk zamanlar zorlanıyorduk söylemeye şimdi çok rahat dökülüveriyor ağzımızdan...sevgiler..