Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-07-2009, 09:04 AM   #187 (permalink)
ismira
Yüzbaşı

ismira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,001
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to behold
Standart Cevap: iki noktacınız geldiiiii....

Alıntı:
sudem8 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
özür dilerim yanlış anlamışım.sezgilerimle ilgili sanmıştım.daha o zamanda yolculuğu başaramadım sanıyorum.ama imgeleme yaparken sorular soruyorum bu hastalık başlamadan önce nasıldı? veya bu olay olmadan iki sene önce nasıldı gibi daha tam başardığım söylenemez.fakat oğumun sırtındaki sivilceler için yaptığımda yine böyle sorular sormuştum.şimdi sırtında baya düzelmeler başlamış.yakında kendimdeki blokajlar içinde o ana gidip temizlemeyi düşünüyorum.
Sudem'ciğim, dünden beri ben de sana bunu soracaktım, olmadı. Ama evrene ulaşıyor sorumuz demek ki, ben de buradan cevap alıyorum. Zamanda yolculuğu senin yapabileceğini düşünmüştüm. İmgeleme çalışması ile bir nevi zamanda yolculuk yapar gibisin ileriye doğru. Demek ki geriye dönük de yapabilirsin diye düşünmüştüm ve sana soracaktım, bu şekilde çalışıyor musun diye.

Gelecekte bir olumlu durum oluşturup bağlıyorsun ya, geçmişteki en olumlu duruma bağlamak da aynı şey gibi geliyor teknik açıdan.

"kendimdeki blokajlar içinde o ana gidip temizlemeyi düşünüyorum"

Bu gidişle, NLP deki time line terapiyi de bulmuş olacaksın el yordamıyla. Harikasın vallahi!

Seni seviyorum
Özür dilerim
Lütfen beni affet
Teşekkür ederim
ismira isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla