Alıntı:
ESOS Nickli Üyeden Alıntı
sudemcim geçmiş olsun tatlım çok şükür geçmiş zaten kaç gündür giremedim çünki tatil dönüşü çok yoğunum çok geç geliyorum bi on dakka açıp bakabiliyorum takip edemedim epeydir sizleri çooooook özledim ama arınmaları hiç aksatmıyorum her gün telkinleri en az beş saat çalışırken dinliyorum hatta telkin açıp yatıyorum sabaha kadar umarım doğrudur yaptığım ........tv az izlerdim şimdi hiç izlemiyorum ......en belirgin olan şey bu oldu .....he bide geçte yatsam zımba gibi kalkıyorum .....biliyorumki dahadagüzel şeyler olacak bu arada hergün yeni farkındalıklar ve harika mucizeler yaşıyorum ......en eğlenceli olanını paylaşmak istiyorum.....tatile giderken yolda dedimki keşke gittiğim yerde telefonum çekmesede müşterilerle oradan kafamı yormasam dedim ve vardıktan tam iki saat sonra canım turp gibi telefonumun meğer sonunu yazmışım .......bu yetmezmiş gibi tabi müşteriler ulaşamasın dedim ya eşimin numarasını biliyor çoğu ardından onun telefonu can verdi ..ben ozaman ne yaptığımın farkına vardım gülimmi ağlimmi ...tabi güldüm ama bunu benim istediğimi eşime söylediğimde bana dediki evren seni hiç anlamıyor açıklama yapmalıydın ...tabi kafa buluyo bunları söylerken ........evet evrende ne istersek veriyor hiç sorgulamadan ağzımızdan çıkana dikkat etmeliyiz ......sizleri seviyorum......ablacım tekrar geçmiş olsun ...saygılar.. |
Esoscum çok sevindim geldiğine özlemiştim ben de...senin bu gelişmeler beni çok heycanlandırıyor.sanki ben yaşamışım gibi hayatındaki olumlu değişimleri açık açık yaz güzelim. ne kadar doğru yolda olduğumuzu anlayınca, daha şevk içinde çalışıyoruz.çekim yasası arınma hepsi mutlaka güzel sonuçlar doğuruyor.birbirimize güzel gelişmelerimizi anlatırsak, hem moralimiz düzeliyor hem yolumuzda daha bir güvenle ilerliyoruz.insanlar artık olumsuz çaresiz acıklı yazılar yerine bu yoldaki yapılan çalışmaların zaferlerini duymak görmek istiyor.geçen gün donuşturucu arkadaşımızın güzel haberi hepimizi ne kadar motive etti.
artık forumumuza mutluluk haberleri,yaşanılan mucizeler, iş bulma haberleri,sağlık haberleri akmaya başlayacak ben buna inanıyorum.mısırlar yağın içinde iyice patlama kıvamına geldi.bundan sonra patlamalar başlayacak...
hergün bir iki kutlama içime öyle doğmaya başladı.bunu birkez daha söylemiştim...
sevgiler Esoscum