Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-07-2009, 01:01 AM   #5 (permalink)
sudem8
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: KARŞILIK BEKLEMEK

Ah Serpilcim yarama tuz bastın,yaptığım iyiliklerden karşılık beklemek şöyle dursun,daha kötülük buldum.o anda dedim ki artık kimseye iyilik yapmak istemiyorum.hatta Yaradan'ıma sitem ettim, şu içimdeki aşırı merhamet duygusunu al.kendimi enayi derecesinde merhametli bulduğum için o anda... aşırı iyilik yapmak karşındaki insanda suçluluk duygusu oluştururmuş.yani aşırı iyilik =kötülük benim öyle oldu demek kiama sonra o kızgınlıkla söylenmiş sözleri geri aldım.o kişinin canımı sıkması beni üzmesi bana kötülükle karşılık vermesinin içimdeki karşılığı nedir? deyip arınmaya başladım.iyi ki bu forumdayım iyi ki varsınız paylaşım için teşekkürler...