Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-07-2009, 08:10 PM   #284 (permalink)
ayses
Teğmen

ayses - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,721
107 Mesajinıza toplam 656 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ayses will become famous soon enoughayses will become famous soon enough
Standart Cevap: iki noktacınız geldiiiii....

gercekten cok ılgınc nesneler uzerınde böyle etkısı oldugunu duymamıstım..acıkcası ben kendı uzerımde ıkı nokta belırlemeye alıstım yada yururken genelde elımde ajandam oldugu ıcın bı elımle avuc ıcıme dıgerıyle ajandama yapıyorum mesela...aslında nasıl kendını rahat hıssedıyorsan öle dıyım..kendı uzerımde yaptıgımda vucudumda yaptıgım yerlere baktım senın ıcın bıde meraktan:) ama bıse yok...sukurkı yok:))

bu arada sudem abla bulut olayı ılgımı cektı yarın bunuda deneyımlıcem.......

Alıntı:
cent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhabalar öncelikle iki nokta tekniğini iyi uygulayabien arkadaşlara bir sorum olacak bu tekniği başından beri okuyan ve uygulayan biriyim kuantun düşünce dokunuş serbest bırakma arınma yani anlıcanız bir çorba yaptım kendime ii tadımlık bir çorba
sorum iki nokta uygulaması ilk yazıldığı zamanlarda üzerimde noktalar tespit etmek istemedim açıkcası üygulamalarda başka nesneker seçtim
parmaklarımı dedğil sadece gözlerimle seçtiğim 2 nokta ve olumlama birleşme ve derin nefesle tamamladım her zaman ilk 5 deneme hariç her zaman tututrdum mesele şu ilk başlarken tedirğin olduğum için sanırım seçtiğim nesnelere hep birşeyler olmakta nasılmı
mutfakta seçtiğim 2 fayans 1 ay içinde hiç bir neden olmadan düşmesi balkonda seçtiğim duvar çizgileriyle demirlerin yerinden çıkması
tavanda seçtiğim noktalarda aynı yerden çatlakların oluşması halıda desenlerden seçtiğim bölümlerde yanma veya su dökülmesi açıkcası bişeyler oluyo öyle veya böyle ama isteklerim gerçekleşmesi başka mesela bankada denediğim 6 aylık her gidişimde bankada denediğim karolarda bile kabarma olması beni şaşırttı
size sormak istediğim sizinde 2 nokta belirlediniz masada veya her nereyse zarar gördümü veya değişmeler oldumu bilgi verirseniz sevinirim yoksa ben uygulamalarımda acaba yine bişey olacakmı kullandığım nesneye düşüncemdenmi kaynaklanıyor
şunu belirtiyim isteklerimi elde etmekteyim büyük isteklerimde biraz zaman alıyor
küçük isteklerimde zamana gerek kalmıyor

sevgiyle kaldık
ayses isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla