Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-07-2009, 02:47 PM   #16 (permalink)
sanemce
Moderator

sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart Cevap: 28 GÜNDE KUANTUM UYGULAMA

13.GÜN, Huzur

Niyet

Bugün yaptığım her işe huzurlu bir yaklaşım getireceğim. Telaş ve kaygıyı bir kenara bırakacak, sakin, rahat ve soğukkanlı olacağım. Bedenen ve zihnen huzur bulacağım.

Ana Fikir

Bu hareketli ve karmaşık dünyada huzurlu bir titreşim insana çok cazip geliyor. Bu açıdan, enerjinizi sakinleştiren huzurlu gevşeme de manyetik yaşam gücünüzün dinamik unsurlarından biridir.

Stres içinde yaşamak, koşturmak, en ufak şey için bile endişelenmekse huzurunuzu bozacak, telaşlı, gergin bir titreşim yayacaktır.

Gevşeme niyeti, hız kesmeyi, kaygıları bir kenara bırakmayı, yüreğiniz ve zihninizdeki çatışmaları susturmayı gerektirir. Gerçek huzur için yaşamınızdaki insanları ve durumları kontrol etme ihtiyacından da kurtulmanız şarttır. Burada ilginç bir paradoks söz konusudur: Gevşedikçe ve her şeyi kontrol etme ihtiyacından kurtuldukça içten gelen kişisel gücünüzün arttığını hissedeceksiniz.

Enerjinizi her türlü çözümün gerçek kaynağıyla hizalayan şey huzurlu yaklaşımdır. O halde hemen şimdi gevşeyin ve uyum yolunu seçin.

Huzur Uygulamaları

1-Gün içinde birkaç kez tüm kaygılarınızdan arınacağınız mini tatillere çıkmayı deneyin. Strese girdiğinizde, sessiz bir ortamda bedeninizin ve zihninizin gevşemesini sağlayın, huzur bulduğunuz yerleri, keyif aldığınız zamanları hayal edin. Derin bir soluk alın ve bir an için her şeysen uzaklaşın.

2-İçsel çatışmalarınızdan ve her şeyi kontrol etme ihtiyacından kurtulun. Her ne yaşanıyor olursa olsun, korku yerine güveni seçtiğiniz an, hangi meseleyi ele alırsanız alın, huzurla dolduğunuzu hissedeceksiniz.

3-Gündelik işlerinizi dinginlik içinde gerçekleştirmeyi deneyin. Yaşam bir meditasyondur. Gevşeyin, gülümseyin ve derin bir soluk alın. İşlerinizi acele etmeden, huzur ve minnettarlık içinde yürütün. En ufak bir şeyde bile güzellikleri görmeyi seçin.

Huzur Olumlamaları

Her gün kendime sessiz, sakin ve huzurlu olabileceğim bir zaman ayırıyorum.

Gün içinde gerilimden kurtulmamı ve rahatlamamı sağlayacak fırsatları giderek fazla görmeye başlıyorum.

Huzurlu bir yaklaşım benimsiyorum. Kaygıdan, telaştan ve her şeyi kontrol etme ihtiyacından kurtuluyorum.

Güçlü, dürüst ve huzurlu olabileceğimi biliyorum.
Sessizlikte huzur buluyorum. Sessizlik içinde geçen zamanlarımı özümle, gerçek gücümün kaynağıyla tekrar bağ kurabilmek amacıyla kullanıyorum.