Cevap: Neler bekliyoruz... çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için bu kadar kısa sürede yanıt alabilleceğimi ummuyordum..
2 gündür ego ve suçluluk telkinlerinizi dinliyorum zaten söylediğiniz doğrultuda araştırmalarımı devam ettirerek ve listeme yeni eklemeler yaparak dinlemeye devam edicem..
hem benim hemen hemen benimde yaşadıgım sorunları yaşamış bir can yoldaşım dediğim neredeyse şuan için tek dayanagım olan bir dostum daha var.. dün ona da bahsettim ve bu telkinlere beraber başlıyoruz.. artık ikimizinde mutlu olması geektiğine ve bunun için çaba sarfetmemiz gerektiğine inanıyoruz.. bütün bu sorunları sitenizdeki bilgilerinizle birlikte aşabileceğimize inanıyorum.. en önemliside ben destek olmadan çok çabuk cayılabilecegini birçok kez yaşadıgım için biliyorum.. canyoldaşım ve ben neden bu yolda birbirimizden manevi destek alarak aşmayalım bu sorunlarımızı.. bugune kadar çoğu kez o bana pozitif düşünmemi söylemişti.. şimdide ben söylüyorum.. bu bir haftalık telkin ve bilgi desteğinin üzerimde bıraktıgı başlangıç olacak değişimi bile farketti.. ve en önemlisi benimde istediğim gibi ona da yansıdı.. dün akşam uzun zamandır belki de ilk kez birbirimize herşeyin daha güzel olacagını vede artık gözlerimizi huzur içinde kapatıp umutla açacagımızı dileyerek ve söyleyerek çıktık msnden..
ve gelişmelerden sizi mutlaka haberdar edicez.. en azından bir teşekkür borcumuz olucak..
- dün sormaya unuttugum birşey var yanlız şaşkın
ben telkinlerden sadece doğa türüyle rahatlayabiliyorum ve sadece o türü dinliyorum.. diğer ney, türk sanat ve klasik müzik türündeki telkinleri normal yaşamdada müzik türü olarak dinlemediğim için çok uzak ve yabancı geliyor bana.. tek yönlü telkin dinlemenin herhangi bir sakıncası varmıdır yani kendimi geliştirme aşamamda diğerlerini dinlememenin dezavantajını yaşarmıyım?
şimdiden teşekkürler.. |