31-07-2009, 04:43 PM
|
#22 (permalink)
|
Moderator
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: 28 GÜNDE KUANTUM UYGULAMA 19.GÜN, Kurtuluş Sanatı Niyet Bugün, amaçlarım konusunda hissedebileceğim tüm baskılardan ve umutsuzluklardan kurtulmayı seçiyorum. Günümü mutluluk ve güven içinde geçiriyorum. Bağımsızlıktan kurtuluyor, ihtiyaçları bir kenara atıyorum. Ana Fikir Çelişkili Niyet Kanunu, belirli bir amaca ulaşmayı ne kadar fazla isterseniz, enerjinizin sizi o amaçtan o ölçüde uzaklaştıracağını, niyetinizin paradoksunu (tam tersini) yaratacağını söyler. Baskılar ve ihtiyaçlar temel motivasyonunuz haline geldiğinde, yaşama, bu amaca ulaşmadan mutlu olamayacağınız düşüncesiyle bakmaya başlarsınız. Bu da boşluk ve mutsuzluk hissine kapılmanıza yol açar – yaşadığınız anın keyfini çıkartmamanızı, amacınıza ve bu amacın getireceği mutluluğa ulaşmanızı olanaksız kılar. Bunun çözümü, sonuç beklentisine bağlanıp kalmaktan kurtulmak ve sonuçta değil, arayışın kendisinde mutluluk bulmaktır. Günün getirdiği mutluluğu yaşa ve hedefine, yaşantında zaten var olan mutluluğu arttırmak amacıyla ilerle.
Kurtuluş Sanatı Uygulamaları 1-Çelişkili niyetten uzaklaşmak ve hedefe bağımlılıktan kurtulmak için bu hedefin sizin için ne anlama geldiğini anlamanız gerekir. Sizi tanımlayan, değerinizi belirleyen, başarınızı gösteren şey hedefiniz olmamalı. Sizi tanımlayan, gerçek ve koşulsuz değerinizi ortaya koyan seçimler yapın ve zaten başarılı olduğunuzu görün. 2-Umutsuzluktan kurtulun, kararlı davranın. Bu iki yaklaşımın enerjileri birbirinden çok farklıdır. Harekete geçin ve huzurlu bir kararlılıkla ilerleyin. Hedefiniz aklınıza geldiğinde şükredin ve şu olumlamayı gerçekleştirerek Evren’e bırakın: “Güven dolu, huzurlu bir yüreğin enerjisiyle yaşamayı seçiyorum. Serbest bıraktıkça daha fazlasını çekiyorum.” 3-Yüce sabır sanatını uygulayın. Koşuşturmayı, telaşı terk edin, olayları akışına bırakın. Yaşadığınız anın size sunduğu mutluluğu, huzur, değer ve bereketi görün. Zaman içinde sınırsız Evren size beklenmedik zenginlikler sunacaktır. 4-Sonuç beklentisini takıntı haline getirdiğinizi fark ettiğinizde şu olumlamayı yapın: “Yaşamıma bunu ya da daha iyi bir şey çekiyorum. Yaşamımı inanç ve mutlak teslimiyet içinde sürdürüyorum. Mutluluğumun kaynağı-şimdi ve daima- kendim olacağım.” Kurtuluş Sanatı Olumlamaları Güven içinde yaşıyorum. Bugün yarattığım mutluluğun, beni arzularıma yaklaştıracağını biliyorum. Baskı ve umutsuzluktan kurtuluyorum. Sabır, azim ve iç huzurumun enerjisiyle yaşıyorum. Yaptığım her işi keyif alarak yapıyorum. Hedeflerimi açık fikirli bir şekilde kovalıyorum. Esnek, inançlı bir insanım ve şaşırtıcı, beklenmedik şeylerle karşılaşmaya hazırım. Şu an bile kurtuluş sanatını uyguluyorum. Gevşiyor ve stresten, mücadeleden kurtuluyorum. İhtiyacım olan her şeye sahibim. |
| |