03-08-2009, 10:16 AM
|
#2 (permalink)
|
Moderator Sultan Oğuz
Tesekkür: 9,492
518 Mesajinıza toplam 4,080 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Ego Guclendirici Yeni Versiyon Doga hayatimdegisti.com. Alıntı: basyigit Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar;
Yukarda belirttiğim dosya yaklaşık 21 dakikalık. Bu dosyayı bir arkadaşımdan almıştım. Şimdi foruma baktığımda bu dosyaya erişemiyorum. Diğer ego güçlendirme telkinleri ortalama 10 dakika uzunluğundayken bu telkinin 20 dakika olması beni şaşırttı. Bu kadar uzun dosyanın içinde acaba telkin bir kere mi tekrarlanıyor, yoksa bitince müzik bitene kadar tekrar mı ediliyor? Eğer bir kere tekrarlanıyor ise boşuna zaman kaybetmiş oluyorum değil mi? Son olarak şu an yukardaki dosya niçin forumumzda yok acaba? Ego güçlendirme doğa versiyonu sadece su sesinden ibaret; ama yukarda adı yazan dosyanın içinde su ve kuş sesleri var. | merhabalar sevgili başyiğit...21 dk lık dosya içerisinde ego güven güçlendirici script içeriği müzik bitene kadar tekrar edilmiştir...yani dinlerken boşa vakit harcamıyorsunuz...bu telkinlerin bir diğer versiyonuda 10 dk lık hazırlanmıştır...yani eski versiyon ve yeni versiyon arasında süre farkı olsada script'ler aynıdır...bu konuyla ilgili bölümün linkini inceleyebilirsiniz... http://www.hayatimdegisti.com/forum/...er-farkli.html
__________________ Şimdi tüm ihtiyaçlarımın karşılığını yerküre ve gökkürenin sonsuz bereketinden çekip alıyorum.Bütün kanallar serbest Bütün kapılar açık! |
| |