04-08-2009, 12:08 AM
|
#198 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 1,494
433 Mesajinıza toplam 2,700 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Alıntı: benvarım Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba asiyah günlüğünü tüm merak ve sabrımla hepsini tek tek okudum öncelikle şunu söylemeliyim ki yer yer çok güldürdün beni çok tatlısın super senin yaşadığın bi çok asiliği bende zamanında yaşadım ama şunu belirtmeliyim ki o zamanlar biçok şeyin dışındaydım,farkında değildim (tüm bunlardan) ve bu yüzden çok şanslısın kendimle ilgili yaşadığım şeyleri paylaşmak istedim seninle.. Herşeyden şikayatçi olmak,ailemi suçlamak,Tanrı'yı suçlamak,neden hep beni buluyorlarla başlayan cümleler kurmak.. bunlar bendeki en belirginleriydi.. (yaşadıkça sorguladım,sorguladıkça uzaklaştım,uzaklaştıkça bağlandım,bağlandıkça özgürleştim) hayatımın özeti bu sanırım. ortaokulda sorgulamaya başladım, bizi bu dünyaya getirenin o gücü nereden aldığıyla ilgiliydi.. sonra uzaklaştım ondan,saçma geldi herşey,bizi cezalandırmak için,bi sınava tabi tutmak için neden getirsin ki bu dünyaya dedim.. uzun bi süre uzaklaştım lise bitene kadar.. bigün inandığım bişeyin olduğunu farkettim,bi gücün.. cennet cehennem kavramını çok düşündüm ama bu dünyada cennetide cehennemide yaşadığımı farkettiğmde bağlandım.. bilmeden uyguladığım şeylerin (hak yasası gibi çekim yasası gibi ) dinimizde olduğunu gördükçe özgürleştim bu deneyimim bana olağanüstü güzellikte şeyler kattı saymakla bitiremem buradan.. belki bende bi gün günlük yaparsam paylaşırım ordan uzuuuunnn uzun bugün,şükredebildiğim için şükrediyorum.. beni hiç bi zaman (ona karşı olduğum zamanlarda bile) yalnız bırakmadığı için teşekkür ediyorum. tüm bu duyguları niye yaşadım diye sorguladığımda bize sunulan,öğretilen Tanrı'dan kaynaklandığını farkettim. hep ondan korkulması gerektiği öğretildiği için belkide.. cezalandırıcı diye öğretildiği için belkide.. hatta ve hatta isimde bile.. Tanrı ismini Hristiyanların kullandıkları öğretildiği için belkide.. ben bugün,hepsinden arındım ve bu kuantumla gerçekleşti şükürler olsun Tanrı'ma ki istediğimi verdi bana.. tüm sorularımın cevabını.. Herşeye çok farklı bi gözle bakıyorum artık,sabah gözümü açtığımda şükrediyorum farkında olmadan.. isim konusuna gelince buna hiç takılmıyorum bile,çünkü biliyorum ki onun için ona ne dendiğinin önemi yok. ister Allah,ister Tanrı,ister Evren,istersen güç de ne önemi var ki bunun? sonuçta kendini ona karşı nasıl ve rahat hissediyorsan onu kullan.. yeter ki hisset içinde,yeter ki hatırla,yeter ki yanında ama heran yanında olduğunu bil,yeter ki korkulması gereken değil sevgi dolu olduğunu ve bizimde içimizin sevgiyle dolmasını istediğini bil... asiyahcım,canım,sana nacizane bi önerim olucak lütfen şükret telkinleri dinlemeyi nasıl kendine hedef koyup yapıyorsan,şükretmeyide alışkanlık haline getir bence inan farkında olmadan her şey yol alıyor.. sevgi ve minnetle iyi ki varsınız | Çok teşekkür ederim sevgili benvarım, mesajın için.
sevgi dolu değilim ki ben. tanrıyı bile bilmiyorum. kime şükrediceğimi bilmiyorum. hiçbişey hissetmiyorm. nefretten başka |
| |