04-08-2009, 12:16 PM
|
#29 (permalink)
|
Moderator
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: 28 GÜNDE KUANTUM UYGULAMA 21.GÜN, Minnettarlık Niyet Bugün yaşamımdaki güzellik ve sevinçlere minnet duymayı seçiyorum. Baktığım her yerde değerli bir şey görüyor ve bütün bunlara şükran duyuyorum. Ana Fikir Minnettarlık , çevrenizdeki şeylere şükran duyma ve değer verme niyetiyle – ve yaşamınızın tamamını bu şükran duygusuyla geçirme arzusuyla-yaşamaktır. Sürekli olarak bir tatminsizlik hali içinde yaşarsanız bilinciniz daha büyük tatminsizlikler yaşamanızı sağlayacaktır. Hoşnutluk ve minnettarlık içinde yaşamayı seçmekse mutlu olmayı seçmek anlamına gelecektir. Farkında olmayabilirsiniz, ancak mutlu olduğunuz zamanlarda bir şeylere minnet duyuyorsunuz demektir. Dolayısıyla sizim utlu edecek seçeneklerin farkına varmalısınız. Bu farkındalık mutlu titreşimler yayacak ve bu sayede daha büyük keyifler ve mutluluklar yaşayacaksınız. Evren minnettar yürekleri sever. Duyduğunuz derin minnettarlık enerji âleminin size inanılmaz karşılıklar sunmasını sağlayacaktır.
Minnettarlık Uygulamaları 1-Korkularınızdan kurtulun ve yaşama minnettarlıkla yaklaşın. Evinizi süpürürken şükran duyabileceğiniz şeylere odaklanın. Faturaları öderken, ücretini ödediğiniz her bir hizmete şükranlarınızı sunun. Bu etkili düşünceyi, seçmek yaşam gücünüzün titreşimini bütünüyle değiştirecek, daha büyük keyifleri kendinize çekmenizi sağlayan bir minnettarlık yaratacaktır. 2-Gün içinde size değer katan irili ufaklı her şeyi not edin. Bir çiçeğin kokusundan sabah kahvenize ve kullandığınız arabaya dek hayatınızda birçok zenginlik vardır. Bütün bunların getirdiği kolaylık ve keyfin değerini bilin. 3-Her gün belirli bir süre içinizdeki değere saygınızı ve minnettarlığınızı dile getirin. Risk alarak daha iyimser ve rahat olmayı seçtiğiniz için kendinizi tebrik edin. Bir liste tutun ve yaşamınızdaki minnet duyduğunuz şeylerin yanı sıra kendinizde takdir ettiğiniz şeyleri de sıralayın. İlahi değerinizin farkına vardığınızda, kendinize duyduğunuz minnettarlığın enerjisi dünyadaki aynı türden enerjileri de size çekecektir. Minnettarlık Olumlamaları Minnettar olduğum birçok şey var. Her geçen gün bunların farkına daha fazla varıyorum. Çevreme bakındığımda tatmin olduğumu hissediyorum. Yaşamımdaki olumsuz değerlendirmelerden sıyrılıyorum. Olumlu yaklaşımım mutlu olmamı sağlıyor. Her gün minnettar kalacağım, beni tatmin eden yeni şeyler buluyorum. Minnetimi ifade etmeye zaman ayırıyorum. Minnettar kalacağım irili ufaklı birçok şey görüyorum. Gülümsüyor, bana mutluluk veren şeye sevgi dolu bir sesle, “Teşekkür ederim,” diyorum. Kendimi takdir ediyorum. Kendime, seçimlerime, yaşamıma her geçen gün daha fazla değer veriyorum. Kendi minnettarlığımı hak ediyorum. |
| |