Merhaba sevgili arkadaşlar bugün aslında ikinci günüm sayılır.Hergünümü her zaman yazmayı planlıyorum ama önce ertelemeyi bırak telkinleri dinlemem lazım yoksa bunu da ertelerim.
Sevgili Suzzy nin günlüğü 2007 de açılmış nerdeyse 2 yıllık bir günlük şimdi onu okuycam bakalım feyz olur benim için belki
Dün ilk günüm sayılırdı sabahtan gece yatana kadar bütün ücretsiz telkinleri dinledim.Karışık sıralarıyla sadece herkesten uzak olsun 'kanser' le ilgili olan telkini dinlemedim.Çok şükür öyle bir rahatsızlığım ya da etrafımda öyle bir hastalığı olan yok ve benim çok gerilmeme sebep olacaktı,onu dinlemek istemedim o yüzden ve diğerlerinin hepsini gece yatana kadar karışık sırayla dinledim.Sonra sevgili Suzzy'nin tavsiyesiyle ego ve suçluluk telkinlerini gece yatarken açtım ve öyle uyudum.Ama dünüm baya zor geçti.Resmen lohusalı kadınlara benzedim.Saçma sapan herşeye ciyak ciyak ağladım.1 yıl öncesine bile dayanan konuları durup dururken gündeme getirip çıngar çıkardım desem yeridir annem psikopata bağladığımı düşündü bir ara
Neyseki bugünüm harika geçti kafamda fikirler var bu telkinleri dinlemek yanında kendi ihtyaçlarıma göre metinler yazıp onları kendi sesimden pc ye kaydedip dinlemeyi planlıyorum.Bunda da şimdiki zaman kipini kullanacağım sanırım.Cümleleri kurarken henüz karar aşamasındayım.Faydalı birşey mi olur yoksa beyhude birşey mi olur karar veremedim daha.Fikirlerinizi,tavsiyelerinizi beklerim bu konuda da
Hepinizin size hayır getirecek hayallerinizin gerçek olması dileğiyle