Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-08-2009, 11:47 PM   #222 (permalink)
asiyah
Üsteğmen

asiyah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,494
433 Mesajinıza toplam 2,700 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
asiyah is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu

Alıntı:
yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
asiyah'cım,dalgalanma sürecini mi atlatamadın ,neden böyle hissediyorsun?..

Ya da psikiyatriste görünecek kadar önemli bir sorun mu yaşıyorsun?..

Bazen insan çok sıkılır,önüne geleni yıkıp geçmek ister.bana da olur arada,ama eskiye göre daha az tabii.bazen boşvermek lazım,olumlu düşünmek lazım..Hiçbirşey bu kadar kendini yıpratmaya değmez canım..
Merhaba sevgili yeni bir hayat,

Ne olduğunu bilmiyorum. Sadece bir şeylerin yanlış ve ters olduğunu biliyorum. Dalgalanma, depresyon... artık adı her neyse.

Tam bir boşvermişliğin içindeyim. Kendimi çok çaresiz, çok mutsuz, dünyaya çok fazla hissediyorum. Birçok şeyden kendimi sorumlu tutuyorum. Sürekli sinirliyim. Eskiden enerji dolu olurdum hep. Neşeli ve gülerdim her zaman. Herkesi severdim. Herkes de beni severdi. Şimdi herkesten nefret ediyorum. Herkesi fazlalık olarak görüyorum. Kendim de dahil buna. Ve insanlara sinirli sinirli cevap veriyorum. Bazen küfür ediyorum. Ha bir de çooook kararsız oldum. Karar verme konusunda çok iyiydim ama şimdi zırt pırt fikir değiştiriyorum. Bir türlü son kararı veremiyorum. Bu yüzden bazı konularda askıdayım şimdi. Onun dışında bir iki şey daha var. Hiçbir şey yapmak istemiyorum. Herkesten mümkün olduğunca uzağa kaçmak istiyorum ama tabii bu mümkün değil benim için. Farkında olmadığım daha fazla şey varsa bilmiyorum.
asiyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla