Konu
:
fgceker'in günlüğü :)
Tekil Mesaj gösterimi
19-08-2009, 03:11 AM
#
24
(
permalink
)
fgceker
Banned
Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Cevap: fgceker'in günlüğü :)
Alıntı:
fgceker
Nickli Üyeden Alıntı
offff yaaaa unuttum sandığım canımı yakan tüm aşk acılarım burdalar iştee....Tam kalbimin ortasına gelip bir saniyede yerleşiverdiler hemde bana hiç sormadan...
aaaaaaaaaaaaaaaaa sanki birisi kalbimi mengenenin arasına aldı ve sıktıkça sıkıyor,sıktıkça sıkıyor
.....
Tüm bunlarla nasıl yüzleşeceğim ben...canımı yakan o insanları yüzleşip nasıl affedeceğim.....yıllar geçmesine rağmen hala böylesine canımı yakarken yaptıkları...
Sanki ben dibi kireç tutmuş bir bardağımda acımasız biri bardağı son hız akan bir musluğun altına tutuverdi
su her tazzikli dokunuşunda birer parça koparıp son hızla yüzeye çıkartıp tüm pisliklerimi gözler önüne seriyorşaşkınşaşkın ben bunlarla yüzleşebilir miyim?Daha buna hazır değildim kiiii,bu kadar affedici olabilirmiyimm??
Canım çook hemde çoook yanıyor
Onca zaman sonra hala nasıl bu kadar acı çekebiliyorum
offfffffffffffffffffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaa
Alıntı:
fgceker
Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkür ederim
Bekleyip görmekten başka çarem yok sanırım.Şimdi uyuyacağım ve yarın sabah kafamın karışıklığının pufff diye uçtuğunu ve çözümlerin gözümün önünde olduğunu görerek uyanmayı dileyeceğim
Bana bol şanssss ,buda çook komik bir dilek oldu valla
Çok severek okuduğum bir kitabım var her moralim bozulduğunda gider rast gele bir sayfasını açarım ve orda yazan ilk cümleyi okumaya başlar günüme öyle devam ederim.İşte bu sabah uyandım içimden bir ses kitabı raftan almamı ve rast gele bir sayfa açmamı söyledi...Herzaman yaptığımı yapıp içimden gelen sesi dinledim ve açılan sayfada yazan şeyi sizlerle paylaşmak istiyorum
''Eğer gerçekten sahip olduğumuz biricik şey içinde bulunduğumuz an ise ve sahip olmadığımız bir şeyi yitirmemiz de mümkün olmadığına göre,birisinin elimizden alabileceği tek şey yaşadığımız andır''
Kendi kutup yıldızını bul/Nüvide Gültunca Tulgar
(
kitap ismi ve yazar ismini vermemizin bir sakıncası olup olmadığına bir türlü karar veremiyorum ama bana ait olmayan bir fikride sahibini yazmadan buraya koymak pek etik gelmiyor,bu konuda lütfen biri beni acil aydınlatsın.Umarım site içinde kitap ve yazar ismi vererek yanlış bir şey yapmıyorumdur.)
Teşekkür ederim Tanrım,Bana okuma,okuyabildiklerimi anlama,anladıklarımı özümseme,Özümsediklerimi hayatıma geçirme ve en Önemlisi bunları kendimde saklamayıp Etrafımdaki insanlarla paylaşabilme cesaretini ve becerisini verdiğin için
fgceker
Açık Profil bilgileri
fgceker - Daha fazla Mesajını bul