Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-09-2009, 03:04 AM   #12 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: MUTLULUK ÜNİVERSİTESİ

Alıntı:
fgceker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Başarılı olmak bence dünyadaki en kolay şeylerden biridir.Bana göre ne istediği bulabilmek ne istediğini bilebilmek işin zor kısmıdır.

Yapmak sitediğimiz şeyi anladığımızda o şeyi başarmak öyle kolay ki;

İnsan ne istediğini anladığı an evren onun isteğini gerçekleştirebilmesi için gerekli olan tüm ayarlamaları yapmaya başlar yeterki siz isteğinizden hiç şüpheye düşmeyin ve onu oldurmak için gerekenleri adım adım yapmaya başlayın ...başarıya giden yolunuzun mucizevi bir şekilde açıldığını gördükçe kendiniz de hayrete düşersiniz...
Katılıyorum, aynen benim 10 dakika önce hayrete düştüğüm gibi.
Evren'cim dur sana buradan da teşekkür edeyim, sen harika bir şeysin ve ben seni çok seviyorum :) Yaptığın mükemmel asistanlık için sana minnettarım. Bugün isteklerimi oldurmak için çok çalıştın ve başardın, bunun için yarın izinlisin, dinlen. Çünkü Salı günü yine iş başı, hem de aynı tempoyla
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla