Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-09-2009, 01:17 AM   #8 (permalink)
Freshness
Teğmen

Freshness - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 52
36 Mesajinıza toplam 178 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Freshness is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Günlük adayı

Bugün doğumgünümdü. Son senelerde hep üzüntülü geçerdi,özellikle hatırlanmadığım için. Eylül aylarını sevmezdim. Bu sene beklentileri bıraktım,ben bana yeterim dedim. Sadece kuzenim bir mesaj yolladı o kadar. Bir de eşim gel dedi. Birlikte vakit geçirdik,sıradan bir gün oldu.. Sadece yürüdük,balık aldık yedik.

Beklentilerim olmadığı için mutsuz değilim bu sefer biraz hüzünlüyüm. Ama kendime iyilik yapıp kendi hayatıma sahip çıktım. Arda bunalımlarım olsa da çabuk toparlanıyorum. Artık kendime daha çok vakit ayırıyorum.

Sitede beyin dalgaları ve sublimal mesajlarla ilgili programları indirdim ayarladım. Telkinlere 2-3 gündür ara verdim. Tamamen kesmedim arada dinlemeye çalışıyorum. Sublimal mesaj programını çalıştırıyorum bir kaç gündür. Sanki aynı nda telkinle kullanırsam beynim ve bilinçaltım yorulurmuş gibi. Halbuki bilinçaltı aynı anda binlerce bilgiyi tutabilecek kapasitede.

Kendime bir sene süre tanıdım hayatımı değiştirmek için,hayallerime kocaman adım atmak için. Gelecek doğumgünümde her şey değişmiş olacak dedim. Kendimi tanıma sürecindeyim. Şu an için istediğim para sıkıntısı çekmemek. Gerisi zamanla hallolur. Kilolar olsun,diğer sorunlarım olsun.

Sitede fiziksel değişimlerin olduğunu gördüm. Kilo vermek dışında istediğim özür olarak görülen sorunlarımın az da olsa düzelmesi. Beni mutsuz etmiyor artık,ama normal olmayı istiyorum :)
Freshness isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla