Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-05-2008, 08:29 PM   #78 (permalink)
nurhanza
Yüzbaşı

nurhanza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 29
269 Mesajinıza toplam 773 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurhanza has a spectacular aura aboutnurhanza has a spectacular aura aboutnurhanza has a spectacular aura about
Standart Ynt: nurhanza devam ediyor

veee seyatimin ardından 1 mayıs sendromu ve ardından sağlık sorunlarıyla uğraşıp hastanede mamografi, tahlil vs bi sürü ıvır zıvırla uğraşınca işlerimi baya aksattım, anca bugün tas tamam adaptasyonu konsatrasyonu kurup kendimi işe vere vere çalıştım, ve anladımki bir kez daha,,, ben çalışınca daha iyi oluyorum, hangi doktora gidersen git sana bir şey bulur, ilacını yazar yollar, iş kendimizi iyi hissetmekse bu elimizde, biriken işlerimi yoluna koydum daha iyiyim ama babamı hiç görmeye gitmiyorum, sinirlerimin buna dayanamayacağını düşünüyorum, sadece shamanicin bana verdiği tavsiyeyi uyguluyorum, piramiti kurdum ona iyilik gönderiyorum, umarım işe yarar, yarın anneler günü, kuzularıma telefonu yolladım artık rahat rahat görüşeceğiz, gene dayanamadım babamı aradım korkunç bir şekilde sarhoştu, baban öldü hadi gözün aydın dedi, kendimi suçlu ve kötü hissetmem için uğraşıyor hala, ayılınca iyi olacaksın dedim ve telefonu kapattım, kerdimi kötü hissetmeyeceğim parasını ve sağlığını benimle birlikte süper güzel bir hayat yaşamayı red ettiği için tercih ona ait, iş yerimde harika işler ortaya koyuyorum, tüm emeğimizi bizim için sarf etmeme olanak tanımadı, keşkeeeee ah keşkeee