Cevap: Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları Merhaba sevgili arkadaşlar;
Telkinlerimi dinlemeye başlayalı henüz iki gün oldu.Günde beş saat (sadece akşamlar) dinleyebildim.Bazı şartları halledince uykuda dinleyebileceğim.Gün içinde dinleme şansım yok maalesef.
Bazı gelişmeler çok güzel,mutlu oluyorum.Bazı gelişmeleri nasıl yorumlayacağımı bilemedim.
Önce olumlular;
*Bugün ilk defa otorite konumundaki birinden birşey istemekten zorlanmadım,bunalmadım.Muhatap olurken adeta eşitmişiz gibi hissettim (saygı çerçevesinde tabii).Ezilip büzülmedim.Güzel bir histi.O rahatlığı tarif edemem size.
*Genellikle 'Bezgin Bekir ' takılan bir arkadaşım; ağzına sakız olmuş ''zaten bende şans yoktur'' ifadesini sarf edince gayri ihtiyari 'öyle demeyelim' diye atıldım.Bu dikkatimi çekti,çok şaşırdım kendime.Eskiden olsa hemen 'valla ,ben de çok şanssızım' derdim.Düşünce kalıbımı değiştirmeden önce ben de şanssız olduğumu yinelerdim ve tabii tahmin edeceğiniz üzere olmadık şanssızlıkları,acaiplikleri kendime çekerdim.Şimdi etrafımdaki insanlar adeta ben mutlu olayım diye yarışıyorlar.Meğer günlük yaşamı ne kadar keyifli hale getiren bir detaymış.Ben nereye gitsem oradaki en aksi,olumsuz,sorunlu insanı seçiyordum.Ama bu çoook eskilerde kaldı.Bu düşünce kalıbını yaşama geçirebilmekten çok mutluyum.
*Yazsam mı diye tereddüt ettiğim bir konuya geldi sıra...Dürüst olmaya karar verdim ama,yazıyorum...Çünkü bir bakış açısına göre pek de normal sayılmayacak bir deneyim...Dün gece vücudumdaki tüm organlarımla konuştum.Kırk yaşımdayım,bugüne dek aklımın ucundan geçmezdi,nerden estiğini de bilmiyorum ,açıkla deseniz açıklayamam.Tüm organlarıma büyük bir şefkatle onları çok sevdiğimi,değer verdiğimi söyledim.Bugüne dek sorunsuz çalıştıkları için hepsine tek tek minnettar olduğumu söyledim.Bronşitim var bu arada,kronik.Kimbilir hangi baş edemediğim öfkeyi kendime yönlendirip sizlerin çalışmanızı bozdum dedim.Bundan sonra sağlıklı çalışmanızı istiyorum,bunu hak diyorsunuz dedim.Ciğerlerimi hayali beyaz bir ışıkla yıkadım.Troit hastasıyım.Aynı işlemi troit bezlerim için de yaptım.Uzatmayayım,toplamda 1 saat sürdü sanırım.O beyaz ışığı tüm organlarıma uyguladım.Sonuçta sıcacıktım(ben çok üşürüm,kendimi ısıtamam çabucak) ve çok huzurluydum.
*Rüyalarımın süresi uzadı ve netleşti. |