Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-09-2009, 10:29 AM   #4 (permalink)
Purplelight
Teğmen

Purplelight - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 22
31 Mesajinıza toplam 126 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Purplelight is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: PurpleLight Günlüğü

2. gün (yani dün)..
İşyerime geldim. sabah 9 gibi işyerindeki pc me de telkinlerden yükledim ve yine açtım hoparlörü... Tabi bi taraftan pc de başka işler yaptım. Bazen işe öyle kaptırıyordum ki kendimi, telkinlerin açık olduğunu bile unutuyordum..farketmiyordum... Ara sıra odamdan çıkıp dışarı çıkıyordum. Gelip kalan yerden telkin çalmaya devam etti...Daha durgun, daha sakin hissettim kendimi... Ama rutin yorgunluğum devam ediyor...Bedenen, zaten benim mevsim değişikliklerinde olur. Bu arada düşünce ve zihnime takılanlardan bahsedeyim:
Ben şu an bi taraftan ise Muhammed Bozdağ'ın düşün ve başar kitabını 2.kez, ve Secret'ı ise ilk kez okumaya devam ediyorum...Sanki iki gündür önceden okuduklarımı ilk defa okuyormuşum gibi daha bir farkındalık içersinde hissettim kendimi...Ve uygulamaya geçirme konusu daha bir kolay olacak gibi geldi... Zihnimde istediklerimi elde etmeye dair berrak, daha somut şeyler belirdi... Dün artık kalıcı şekilde harekete geçmem gerektiğini tekrar tekrar düşündüm, istedim. Bu isteklerimi özel hissettiğim için paylaşmak taraftarı değilim... Ama gerçekleştirdiğimde belki paylaşırım bir gün...
Eve biraz geç döndüm ve akşam ibadetlerimi yaptıktan sonra, dua ettikten sonra pc mi açtım evde ve yine telkini mi de açtım... Gece 24.oo civarı gözlerimde inanılmaz şiddetli bir yanma oluştu. Sol gözümde... Ve 5 dakika felan sol elimle sol göz kapağımı kapattım, sağ gözümle ekrana bakmaya çalıştım. Baktım olacak gibi değil. Hemen uyumaya karar verdim... Pc yi kapatmadan telkinin sabaha kadar açık kalması idi niyetim... Ve nitekim öyle yaptım. Göz ağrım uyumaya çalışınca geçti... Hemen uykuya daldığım bir anda şöyle bir hayalleme oldu: Üst kısmı cam olan, alt kısmımetal veya pvc olduğunu zannettiğim bir kapının cam kısmındaki bir takviye profil yere düşüp kırıldı. Sol kulağımda öyle bir tiz bir kırılma sesi oluştu ki, cam yüksekten yere düştüğünde çıkan güçlü bir tiz ses. Bu sesle irkilerek sıçradım ki, su şırıltısı vardı pc de yine:) Babam yaklaşık bir yarım saat sonra kızım pc açık kalmış kapatıyım mı dediğinde ben de ben kapatırım dedim ve kapattım...
Purplelight isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla